KontraAtak Fc Zirveyi Salladı!

Bu akşamki maçta Kuvayi Milliye ve Kontra atak ekipleri karşı karşıya geldi. İki güçlü takımın sahne aldığı maça iki takımda kontrollü başladı. Ortasahada birbirlerine üstünlük sağlamaya çalışan ekipler tapa sahip olmak için elinden geleni yapıyordu maçın daha henüz başlarında gelişen Kuvayi Milliye atağında topla buluşan Necati topu filelerle buluşturdu ve takımını öne geçirdi. Bu golden sonra gerek uzun toplarla gerek ayağa paslarla daha hızlı ve kontrollü ataklar geliştiren Kontra ekibi dakika 8 de Ahmetle beraberliği Dakika 11 de Kadir ile üstünlüğü yakaladı. Golden sonra geride katı bir savunma ileride de güzel pozisyonlar yaratan Kontra ekibi maça daha sıkı sarılarak 22 de Yusuf un güzel golüyle farkı 2 ye çıkardı. Bu golden sonra skora aldanmayan ekip hemen ardından bir gol daha bularak farkı 3 e çıkarttı bu akşam özellikle ilk yarıda Kontra atak istediği herşeyi yaptı. Ataklarına hız kesmeden ve geride boş alan bırakmayarak maça devam eden ekip geliştirilen Kuvayi Milliye ataklarını güzel kesti ve ilk yarıyı güzel bir oyunla 4-1 önde kapattı.
İkinci yarıya ise hızlı başlayan ekip Kuvayi Milliye takımıydı skorun avantajıyla da daha geride bir oyun sergileyen Kontra atak ekibi kalelerinde pozisyon vermeye başladı savunmanın ve kaleci Metinin performansı bu sefer takımın skoru korumasına yol açtı.Uzun toplarla etkili olmaya çalışan ekip Kadirle bir gol daha buldu ve Kuvayi Milliye yi bu dakikalarda oyundan kopardı diyebiliriz. Gelişen Kuvayi Milliye ataklarına güzel savunma yla cevap veren ekip savunma arkasında bulduğu pozisyonları da affetmedi. 34 de sahne alan eren topu bir kez daha filelerle buluşturdu ve aradaki fakı epey açtı. Bu gollerden sonra rehavete kapılan ekip uzun toplar haricinde rakip kaleye gitmekte zorlandı. Ama kalelerini güzel bir şekilde koruyarak golde kolay kolay golde yemediler taki 45 teki Alper in şutuna kadar. Son dakikalara açık ara geride giren Kuvayi Milliye ekibi ne kadar farkı eritmeye çalışsa da 1 gol daha buldu ve bu akşam bu gol onlara yetmedi bu akşam hiç bir şey onların istediği gitmezken skorda onlar adına kötüydü Ve maç 6-3 Kontra atak galibiyetiyle tamamlandı
Kuvayi Milliye takımında bu akşam kalede Metin görev aldı savunmasını uyarmakta yetersiz kalan eldiven rakip şutlarına da geçit verdi. Defans blogunda Alpay, Semih ve Emre vardı Alpay savunmada her ne kadar iyi işler yapmaya çalışsa da hızlı gelişen ataklara bi türlü cevap veremedi. Emre ise bugün tutuk bir görüntü sergiledi ve oda mücadele anlamında takımına pek fazla bir şey veremedi. Savunma da görev alan bir diğer oyuncu ise Semih’ti araya ve hızlı toplara müdahalesiz kalan oyuncu takımın mağlubiyetini engelleyemedi. Orta Sahada ise Batu ve Volkan vardı Batu bu akşam gol yollarına gidebilme adına elinden geleni yaptı ama başarılı olamayınca oda oyundan düştü. Volkan ise bugün rakip kaleye gidebilmek için elinden geleni yaptı ama yapılan katı savunmaya karşı pek fazla pozisyon bulamadı. Forvette ise Necati vardı bu akşam takımı adına elinden geleni yapan Forvet şut pozisyonu bulamayınca takımı adına 1 golden fazlasını kaydedemedi.
Kontra atak ekibinde kalde Oğuzhan vardı. Güzel bir gece geçiren Eren takımının farkı açmasıyla ona pek fazla bir şey bırakmadı oda elinden geleni yaparak takımına katkı sağladı. Defans blogun da Alpay , Abdullah ve Eren görev yaptı. Ahmet bu akaşam sahanın yine en iyilerindendi sağlam bir savunma oyunu sergileyen oyuncu attığı uzun toplarla oyunu da iyi yönlendirdi. Abdullah bu akşam geride çok iyi işler yaparken takını 1 de skor katkısında bulundu. Eren ise genelde orta saha oynayan oyuncu bugün geride de görev verildiğinde yapabileceğini gösterdi ve güzel bir performans ortaya koydu. Orta sahada Kadir ve Özgür vardı. Özgür bu akşam orta alanda güzel mücadele sergiledi ve geliştirilen atakalrda 2 de gole imza atarak bu akşam görevini hakkını vererek yaptı. Kadir ise gerek yaptığı pas trafikleriyle gerek bitiriciliğiyle mükemmele yakın oynadı ve takımına galibiyeti getiren isimlerin başındaydı. Forvette ise Yusuf vardı şık çalımlarıyla ve kendine yarattığı boş alanlarla iyi bir görüntü sergileyen oyuncu geceyi 1 gol 3 asistle kapattı.
Maçın Adamı : Özgür
Maçın Gümüş Adamı : Kadir
Maçın kalecisi : Oğuzhan
Maçın Defansı: Ahmet
Maçın Ortasahası: Özgür
Maçın Forveti: Yusuf
Maçın skorerleri: Özgür (2) Kadir (2)
Maçın Centilmeni : Abdullah

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.