KontraAtak Fc Moral Buldu…

Bu akşamki maçta çavuşspor ve Kontra atak ekipleri karşı karşıya geldi. Maça hızlı başlayan takımlar yakaladıkları ilk pozisyonlarında açılış golleriyle buluştular. Maçın ilk yarısında iki takımda hücuma yönelik bi oyun sergiledi ve her iki takımda net pozisyonlar yakaladı Konra atak ekibi geliştirdiği ataklarda üst üste güzel bitirişler yaparak maç taki farkı bir anda üçe çıkardı. Bu dakikadan sonra oyundan düşmeye başlayan çavuşspor takımı ilk yarının sonlarında buldugu golle maça yeniden tutundu ve maça ortak oldu.
Maçın 2. yarısında ise hızlı başlayan taraf çavuşspor ekibiydi ard ardına ataklar geliştiren takım güzel şutlar kaleye yöneltse de bi türlü golle buluşamadı ve yine gelişen Çavuşspor atağında Ademin vuruşunda top filelerle buluştu ve fark 1’e indi. Bu gole kadar ikinci yarıda herşey Çavuşspor istediği gibi gidiyordu golden hemen sonra kalerinde gördüğü gol çavuşspor da soğuk duş etkisi yarattı ve oyundan düşmelerine sebep oldu bu dakikadan sonra Contra atak üst üste pozisyonlar bularak 5 dakikaya üç gol daha sığdırdı ve çavuşsporun bu dakikalarda maça havlu atmasını sağladı diyebiliriz. Maçın sonralarında ise ne kadar farkı eritmeye çalışsa da çavuşspor son dakikalarda atıığı bir golden başka birşey yapamadı
Çavuşspor takımında kalede Alican görev aldı bir çok gol pozisyonunda topun ağlarla buluşmasına engel olamayan kaleci maçı 8 gol yiyerek tamamladı. Savunmada ise onur batuhan ve bekir vardı maça iyi başlıyan defans üçlüsü yenilen bireysel hatalı gollerden sonra oyundan düştü ve üstü üste rakibe pozisyonlar verdi. Orta alanda adem ve Cemal vardı iki oyuncuda bu akşam çok istekliydi özellikle adem takımı adına çoğu pozisyonu hazırlaya isim olurken geceyi 2 de golle tamamladı. Forvette ise Ömer görev aldı bir çok net pozisyonla karşı karşıya kalan Ömer bunlardan 2 sini gol yapabildi.
Kontra atak takımında kalede Oğuzhan vardı takımını adeta geriden yöneten kaleci etkili kurtarışlara da imza attı. Defans blogunda Gökhan Abdullah ve Eren vardı bir birleriyle uyum içinde oynaya defans üçlüsü rakibe kolay kolay pozisyon vermedi. Orta alanda ise Doğukan ve Kadir vardı galibiyette bu iki oyuncunun da büyük katkısı olduğunu söyleyebiliriz. Doğukanın attığı 4 ve kadirin attığı 2 gol rakibi adeta çökertti. Forvette ise Coşkun görev aldı mücadeleci bir oyun sergileyen coskun 2 gol 2 asistle tamamlayarak takımına gözle görülür bir katkı sağladı.
Maçın Adamı : Doğukan
Maçın Gümüş Adamı : Kadir
Maçın Kalecisi : Oğuzhan
Maçın Defansı : Eren
Maçın Oratasahası: Doğukan
Maçın Forveti : Ömer
Maçın Centilmeni : Bekir

 

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.