Kontraatak Fc Gençlere Şans Vermedi!

Gecenin ilk maçında Kontraatak Fc ile Milenyum Spor takımları karşı karşıya gelirken maça hızlı başlayan Kontraatak Fc ilk yarıdan skor avantajını eline aldı ve son bölümlerinde zaman zaman zorlansa da sahadan farklı bir skorla galip ayrılıp yoluna dolu dizgin devam etti.
Kazanma Faktörleri:
Kontraatak takımı maçı tecrübesiyle kazandı diyebiliriz. Özellikle maça çok iyi başlayan ekip ilk bölümlerden itibaren rakip kalede çok net pozisyonlar buldular, pozisyon bulmakta zorlanmadılar ve rakip kaleye çok etkili gittiler. Hücum futbol oynamasının karşılığını bol pozisyonla alan ekip zaman zaman savunmada boşluklar verseler de skor avantajını ilk yarıdan ellerine almasını bildiler. 2. yarıda skorun da verdiği rehavetle tempo düşürünce kalelerinde goller gördüler ve fark 2 ye inince maça bir anda çekişme geldi. Fakat buna rağmen tecrübesiyle maçı kazanmasını bildiler. Genel anlamda hak ettikleri bir galibiyetti diyebiliriz. İyi futbol oynayıp yine iyi paslaşma yaparak göze hoş gelen bir futbol sergilediler ve şampiyonluğun en ciddi adaylarından biri olduklarını yine göstermiş oldular. Takımın golcüsü eski gol kralı Gökhan attığı 6 golle geceye damgasını vuran isim olurken Kaptan Kadir de maçı 2 golle tamamladı.
Kaybetme Faktörleri:
Milenyum spor maça aslında iyi başladı fakat rakibin baskılı oyunuyla savunmada zor anlar yaşadılar. Buna rağmen savunmada iyi direnen ekip kontra toplarla etkili olmaya çalışırken bunda aslında başarılı da oldular ve rakip savunmanın arkasında büyük boşluklar bulup çok net fırsatlar yakaladılar fakat son vuruşlarda ve final paslarında istediklerini yapamayınca net pozisyonlardan sonuç alamadılar. Devreye 3 1 geride girmelerine rağmen oyunu bırakmayan genç ekip rakip kalede oldukça etkili oldular fakat skor üretmekte zorlanmaları ve net pozisyonları değerlendirememeleri farkı eritme şansını kaçırmalarına sebep oldu. Maç boyunca çok koşup iyi mücadele eden ekip son dakikaya kadar oyunu bırakmazken şampiyonluğun en ciddi adaylarından olan Kontraatak Fc takımına kafa tuttu, tecrübe eksikliklerine rağmen çok iyi mücadele ettiler, iyi bir maç çıkardılar diyebiliriz. Gecenin en parlak performansını tabi ki kaleci Eren sergilerken kalesinde devleşti çok net pozisyonlarda rakibe göz açtırmadı. Emre attığı 3 golle takımın en skorer oyuncusu olurken Okan ve Barış da maçı 1 er golle tamamladılar.
Maçın Adamı: Gökhan
Maçın Gümüş Adamı: Kadir
Maçın Kalecisi: Eren
Maçın Defansı: Eren
Maçın Ortasahası: Kadir
Maçın Forveti: Gökhan
Maçın Golü: Gökhan
Maçın Centilmeni: Barış