KontraAtak Fc Galibiyetle Başladı…

Göçmen United ligin yeni takımlarından Kontratak Fc ile karşı karşıya geldi. Maça hücum ağırlıklı bir oyuna başlarken rakip takımın da oyun dengesini çözmeye çalıştılar. Savunmada iyi paslaşmalar yaparak çıkmaya çalışan ekip karşılarındaki oyuncuların presiyle bu oyun anlayışından vazgeçtiler. Oyunun ilk bölümlerinde dengeli bir oyun anlayışı çizen ekipte iyi paslar yaparak karşı kaleye yaklaşamayacağını anlayan ekip uzun toplar denemeye başladılar. Savunma arkasına atılan toplarda etkili olan Göçmen Unt. rakip takımı iyice zorlamaya başladı. Bayram orta alanda yakaladığı boş topu kaleye çok sert ve klas bir vuruşla rakip takım ağlarına bıraktı. 1-0 öne geçmelerine rağmen uzun top denemelerine devam eden ekip artık istediği sonucu alamadı. Rakip takımın hızlı ve yetenekli ayakları karşısında direnç gösteremeyen ekip İlk yarının sonunda devreye 2-2 eşitlikle girdi.
İkinci yarıya takım disiplini elden bırakan ekip hücuma hattında fazla oyuncu ile gidip geri dönmeyince rakip takımın da fırsatçılığı ve usta ayakları ile farkın açılmasına engel olamadılar. Savunmada verdikleri zafiyet ile skoru bir anda 5-2 olarak aleyhine oldu. Skorun açılmasıyla da beraber bugün disiplininden tamamen kopana ekip hücum hattında gol girişimin de bulundular. İstedikleri pozisyonları bulamayan ve çok iyi kapanan rakibi karşısında fazlada yapacak bir şeyleri yoktu. Maçın sonlarına doğru geldiğimizde Çokta fazla mücadele edemeyen takım sahadan da 7-4 mağlup ayrıldılar.
Lige yeni başlayan Kontratak takımı maçın ilk dakikalarında geride yaptığı paslar ile oyuna ısınmaya çalıştı. Rakip takımın yeni olması ilk maçına çıkması onlar için bir dezavantaj olarak görünse de çokta fazla etkisinde kalmadılar. Oyuna çabuk ısınan ekip yaptığı paslaşmalar ve hücum organizasyonlarında pozisyonlar da buldular. Orta alanda İyi bir oyuncu topluluğuna sahip olan ekip rakip kaleye top taşımasını da iyi yaptı. Oyunun ilk bölümlerine dengeli olarak başlasa da Zaman geçtikçe dakikalar ilerledikçe rakip kalede olan etkinliğini artırdı. Hücumda iyi paslaşmalar yapan iyi oyun kuran ve yetenekli ayaklarının da olması galibiyette büyük rol oynadı. İlk yarının ortalarına geldiğimizde oyun dengesini kaptıran ekip ilk yarıda daha fazla topla oynamasına rağmen 2-2 eşitlikle ayrıldı.
Maçın ikinci devresine ise daha ofansif bir anlayış ile çıkan takım ilk yarıya nazaran daha diri daha mücadeleci ve daha istekliydi. Etkili paslaşmalarını İsabetli şutlarını gole çevirdiler. Oyunun hakimiyetini de elle alan Kontratak takımı kanatlardan içeriye güzel toplar atarak goller buldu. Orta alandaki oyuncularının uyum sağlaması da rakip takımın direncini düşüren önemli ayrıntılardan biriydi. Defans hattında iyi mücadele eden ve performans olarak diri olan bir takım gördük. Bu defans mücadelesini hücum hattına taşıyan ekip oyuncuların ekstra mücadelesi ile de sahadan 7-4 galip ayrıldılar.

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.