Zirvenin Yeni Sahibi Kontraatak Fc!

Günün ilk maçında Veteranlar ile Kontra Atak takımları karşı karşıya geldi. Maça Kontra Atak takımı baskılı başlarken Veteranlar ise savunma ağırlıklı bir görüntü çiziyordu. İlk yarının ortalarına doğru art arda goller ile öne geçen Kontra Atak takımı farkı açmaya başlarken Veteranlar ise ilk yarı girdiği pozisyonlardan eli boş dönünce ilk yarı 3-0 Kontra Atak takımının üstünlüğü ile sonuçlandı. 2.yarının başında farkı açmaya devam eden Kontra Atak takımı sonrasında rahat bir oyun sergileyince Veteranlar takımı farkı azaltmayı başarsa da maçı Kontra Atak takımı 7-3 skor ile kazanmayı başardı.

Kazanma Faktörleri
Maça temkinli başlasa da maçın kontrolünü eline almayı başaran Kontra Atak takımı ilk yarı kalesini gole kapatmayı başararak ilk yarıdan farkı açmayı başardı. 2.yarıda skoru koruyarak farkı açan ekipte Mehmet kalesinde muazzam bir maç çıkardı. Refleksleri ile rakibin çoğu golünü engelleyen başarılı eldiven kritik dakikalarda kurtarışları ile takımının rahat bir oyun ortaya koymasını sağladı. Savunmada birbirlerinin açıklarını çok iyi kapatan ekipte Eren savunmanın bel kemiğiydi. Maç boyunca son adam olarak görev alan Eren arkaya atılan topların neredeyse hepsini süpürdü. İleride yetenekli ayakları ve takım oyunu ile sonuca giden ekipte Necati oyun görüşü ve klas pasları ile kilidi açarken topu çok iyi sakladı. Emre ise hem savunmada hemde hücumda elinden geleni yaparken attığı jeneriklik gol ile büyük beğeni topladı. Maçın kaderini belirleyen Gökhan ise bitiriciliği ile maçın kilidini açan isimdi. Attığı goller ile farkı açmayı başaran Gökhan kusursuz bir maç çıkardı. İlk dakikadan itibaren maçın kontrolünü eline alan ekip maçı net bir skor ile kazanmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri
Maça rakibin büyük bir baskısı ile başlayan Veterenlar takımı ilk yarı bir türlü aradığı golü bulamazken ilk yarıyı 3-0 geride tamamladı. 2.yarı farkı azaltsa da savunmada dikiş tutturamayan ekip maçı kaybetmekten kurtulamadı. Savunmada çok fazla adam kaçıran ekipte Ümit zaman zaman ileriye çıkarken arkasında çok fazla boşluk alan bıraktı ve takımını zor durumda bıraktı. Zafer vücudunu iyi kullansa da rakiplerini tutmakta zorlandı. İleride bir türlü topu ayaklarında tutamayan ekipte Koray tekniği ile fark yaratırken ince bilek hareketleri ve oyun görüşü ile takımını sırtlasa da takım arkadaşlarından beklediği desteği alamadı. Forvette görev alan Semih ise istediği toplar ile bulaşamazken girdiği pozisyonları ise iyi bir şekilde değerlendiremedi. İlk dakikadan itibaren rakibin baskısı ile karşılaşan ekip istediği oyunu sahaya yansıtamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Gökhan
Maçın Gümüş Adamı:Necati
Maçın Golü:Emre
Maçın Kalecisi:Mehmet
Maçın Savunması:Eren
Maçın Orta sahası:Necati
Maçın Forveti:Gökhan
Maçın Centilmeni:Koray