Kontra Atak Ter Attı!

Günün ilk maçında Kontra Atak ile Çernobil takımları karşı karşıya geldi. Maça 2 takımda temkinli başlarken Kontra Atak takımı uzaktan bulduğu art arda goller ile öne geçip farkı açarken Çernobil takımı ise Naim ile karşılık vermeye çalıştı ve ilk yarıyı 6-2 Çernobil takımı önde tamamladı. 2.yarı Çernobil takımı farkı azaltmak için risk alırken golü bulamazken savunmada da açıklar verince Kontra Atak takımı farkı açtı ve maçı Kontra Atak takımı 9-3 gibi farklı bir skor İle kazandı. 

Kazanma Faktörleri

Maça rakibi tartarak başlayan Kontra Atak takımı ilerleyen dakikalarda etkili ayakları İle uzaktan şutlarla rakip kaleyi yoklarken art arda bulduğu goller ile öne geçti ve maçın fişini neredeyse ilk yarıdan çekti. 2.yarı farkı koruyarak açan ekip fazla zorlanmadan maçı kazanmayı başardı. Kalede görev alan Mehmet çok iyi bir performans sergilerken kurtarışları İle takımını önde tuttu. Refleksleri çok iyi olan Mehmet kalesinde adeta devleşti. Savunmada çok uyumlu olan ekipte Ahmet savunmada basmadık yer bırakmadı. Arkadaşlarının kademelerine çok iyi giren Ahmet’in tek kötü yanı savunmadan topları çıkarırken uzun oynamasıydı. İleride bir çok tehlikeli ayaklara sahip olan ekipte Necati fiziğini çok iyi kullanırken Kadir ise takımının ataklarını şekillendiren isimdi. Oyun görüşü çok iyi olan Kadir klas pasları İle takım arkadaşlarını besledi. Oktay takımın en teknik oyuncularından biri olurken hızı ve ince bilek hareketleri ile parmak ısırttı. Maçın yıldızı olan Gökhan ise pozisyon bilgisi ile golü adeta kokladı. Bitiriciliğiyle rakibi çok zorlayan Gökhan attığı goller ile takımını galibiyete taşıyan isimdi. İlk dakikadan itibaren uzaktan attığı şutlar ile etkili olan ekip ligde her takımı yenebilecek seviye de olduklarını bu maç ile kanıtladı.

Kaybetme Faktörleri

Maça oldukça etkili başlayan Çernobil takımı rakibini ceza sahasına yaklaştırmazken uzaktan atılan şutlara engel olamayınca art arda goller ile geriye düştü. İlerleyen dakikalarda goller bulsalar da ilk yarıyı 4 fark İle geride tamamladılar. 2.yarı bir türlü farkı kapatamayan ekip maçı farklı bir skor ile kaybetmekten kurtulamadı. Kalede görev alan Servet bugün gününde değil gibiydi. Yediği bir kaç golde pozisyon hatası yapan Servet beklentiyi karşılayamadı. Savunmada çok fazla yıpranan ekipte takımın KAPTANI olan Ömer savunmanın can damarıydı. Savunmayı maç boyunca toparlamaya çalışan Ömer kritik bir çok müdahelede bulunsa da zaman zaman yalnız kaldı. İleride topu bir türlü tutamayan ekipte Mustafa takımının ataklarını şekillendirmeye çalışsa da çok fazla top kaybı yaptı. Naim ise takımının yıldızıydı. Attığı goller ile takımını umutlandıran Naim takım arkadaşlarından beklediği desteği alamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Gökhan
Maçın
Gümüş Adamı:Kadir
Maçın Golü:Gökhan
Maçın Kalecisi:Mehmet
Maçın Savunması:Ahmet
Maçın Orta sahası:Kadir
Maçın Forveti:Gökhan
Maçın Centilmeni:Ömer