Kontra Atak Şampiyonluk İstiyor!

Günün ilk maçında Kontra Atak ile Lens Fc takımları karşı karşıya geldi. Lens takımı maça mükemmel bir gol bularak adeta 1-0 önde başlarken ilerleyen dakikalarda skoru korumaya çalıştı. Kontra Atak ise kalesinde beklemedikleri bir gol görerek geriye düşse de oyun disiplininden kopmadı ve rakibi baskı altına aldı. Beraberlik golünü zor bulan Kontra Atak art arda ataklar geliştirse de sonuca gitmekte zorlandı. İlk yarı 1-1 beraberlik ile geçilirken 2.yarı Kontra Atak baskısına devam etti ve erken bulduğu goller ile öne geçti. Lens ise skoru koruyarak kontralar ve uzun toplar ile öne geçmeye çalışırken geriye düşünce oyundan düştü ve Kontra Atak takımı art arda bulduğu goller ile farkı açtı ve maçı kontra Atak takımı 8-1 kazandı.

Kazanma Faktörleri

Maça beklemedikleri bir gol görerek geriye düşse de oyuna ağırlığını koyan Kontra Atak takımı farklı bir skor ile galibiyete ulaştı. Kalede görev alan Mehmet kalesinde ki ilk pozisyonda topu kalesinde görürken bu golde önde yakalandı. Maçın geri kalanında kusursuz bir maç çıkaran Mehmet daha zorlu maçlarda böyle basit bir hata nedeniyle gol yerse takımını çok zor durumda bırakabilir. Eren savunmada çakılı kalan isimdi. Çok soğukkanlı olan Eren çok temiz müdahaleler ile rakibine kolay atak şansı tanımadı ve topu savunmadan çok iyi çıkardı. Necati fiziği ile her zaman ki gibi dikkat çekerken topu çok iyi saklayarak takımının rahat hücum yapmasını sağladı. Gökhan maç içerisinde takımının oyun yapısını beğenmediğini dile getirse de oyuna küsmedi. Maçın yıldızı olan Oktay ise muazzam bir performans sergiledi. Takımının en genç ismi olan Oktay hem savunmada hem  de hücumda sahada basmadık yer bırakmazken attığı goller ile takımını sırtlarken  takımının ataklarını da çok iyi yönlendirdi. İlk dakikadan geriye düşseler de oyunun kontrolünü hep elinde tutan ekip öne geçtikten sonra rahat bir oyun ortaya koyarak galibiyete ulaştılar.

Kaybetme Faktörler

Maça tam istedikleri gibi başlayan Lens Fc sahaya çıkarken düşündükleri oyun planını sahaya çok iyi yansıttı ve ilk yarıyı beraberlik ile tamamlamayı başardı. Fakat 2.yarı geriye düşünce dağılan ekip maçı farklı bir skor ile kaybetmekten kurtulamadı. Emir kalesinde ilk yarı kalesinde adeta devleşirken 2.yarı savunmasının oyundan düşmesi ile yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Osman savunmada rakibin çoğu atağını kesmeyi başarsa da sahanın en büyük oyuncusu olması itibariyle 2.yarı kondisyonu tükendi ve oyundan düştü. Fatih takımın dinamosu gibiydi. İlk dakikada yaptığı uzun top ile muazzam bir asist yapan Fatih’in tek kötü yanı bazen kendi takım arkadaşlarına bağırıp motivasyonlarını düşürmesiydi. Takımının tek golüne imza atan Mert ise inanılmaz bir pozisyonda golü bulurken ilerleyen dakikalarda istediği toplar ile buluşamayınca etkisiz kaldı. Oyuna istedikleri gibi başlasalar da kalesinde goller gördükten sonra çabuk çözülen ekip maçı farklı bir skor ile kaybetmekten kurtulamadı.

Maçın Adamı:Oktay
Maçın Gümüş Adamı:Necati
Maçın Golü:Mert
Maçın Kalecisi:Mehmet
Maçın Savunması:Eren
Maçın Orta sahası:Oktay
Maçın Forveti:Gökhan
Maçın Centilmeni:Osman