Kontra Atak Emin Adımlarla Kupaya Gidiyor

Master Cup Çeyrek final mücadelesinde C grubunu 1.bitiren Kontra Atak ile D grubunu 2.bitiren Kayadibi Gençlik takımları karşı karşıya geldi. İlk dakikalarda Bahadır ile golü bulan Kayadibi Gençlik takımı skoru korumakta sıkıntı yaşayınca Kontra Atak takımı Gökhan ile skoru hemen eşitlerken Kontra Atak takımı ilk yarıyı 3-1 önde tamamlamayı başardı. 2.yarıya farkı azaltmak için baskılı başlayan Kayadibi takımı gol yollarında sıkıntı yaşayınca oyundan düştü. Kontra Atak takımı Kadir ile maçın fişini çekerken 2.yarı rahat bir oyun ortaya koydu, ve Master Cupta üst tura çıkan ekip 5-1‘lik skor ile Kontra Atak takımı oldu.

Kazanma Faktörler
Maça adeta 1-0 geride başlayan Kontra Atak takımı oyun disiplininden kopmayarak 6.dakikada Gökhan ile skoru eşitlemeyi başardı. İlerleyen dakikalarda oyuna ağırlığını koyan ekip ilk yarıyı 3-1 önde tamamlarken. 2.yarı rakibin baskısı ile karşılaşsalar da 31.dakikada Kadir ile maçı koparan ekip kalan dakikalarda rahat bir oyun sergilerken maçı 5-1 kazandı. Kalede görev alan İhsan ilk dakikada kalesinde golü görse de ilerleyen dakikalarda mükemmel bir performans ortaya koyarak kalesini gole kapattı ve takımını üst tura çıkardı. Savunmada ilk dakikada afallayan ekip ilerleyen dakikalarda çok iyi kenetlenirken Engin savunmanın bel kemiğiydi. Hatasız bir maç çıkaran Engin maçın en çok top kesen ismiydi. İleride istediğini sahaya yansıtan ekipte Gökhan takımının beraberlik golüne imza atarken takımını oyunun içine sokan isimdi. Batuhan oyunun her 2 yönünde de elinden geleni yaparken maçın en çok efor sarf eden ismiydi. Maçın yıldızı ise Kadirdi. Kusursuz bir maç çıkaran Kadir bitiriciliği ve tekniği ile göz doldururken takımını öne geçiren ve maçı koparan isimdi. Tam bir kaptan olan Kadir takımının adını yarı finale yazdırdı. Maça adeta 1-0 geride başlayan ekip oyun disiplininden kopmayarak net bir skor ile adını yarı finale yazdırmayı başardı.

Kaybetme Faktörler
Maça çok iyi bir giriş yapan Kayadibi Gençlik takımı 2.dakikada Bahadır ile öne geçmeyi başarırken skoru korumakta sıkıntı yaşayınca ilk yarıyı 3-1 geride tamamladı. 2.yarıya baskılı başlayan ekip aradığı golü bir türlü bulamayınca 31.dakikada bir gol daha görerek 4-1 geriye düştü. Bu golden sonra iyice oyundan düşen ekip öne geçtiği maçtan 5-1 mağlup ayrıldı. Kalede görev alan Alper bir çok kritik kurtarışa imza atsa da yediği gollerde yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmada çok çabuk dağılan ekipte Alparslan savunmasını maç boyunca toparlamaya çalışsa da genel olarak savunmada yalnız kaldı. İleride bir türlü çoğalamayan ekipte Enes oyunun her 2 yönünde bir şeyler için çabalayınca çok yoruldu ve oyundan düştü. Bahadır ise takımının tek golüne imza atarken uzaktan şutları ile etkili oldu. Forvette görev alan Atahan maç boyunca bir çok gol pozisyonuna girse de son vuruşlarda bir türlü sonuca gidemeyince yenilgi kaçınılmaz oldu. Maça adeta 1-0 önde başlamalarına rağmen skoru korumayı başaramayan Kayadibi takımı Master Cup’a çeyrek finalde veda etti.

Maçın Adamı:Kadir
Maçın Gümüş Adamı:İhsan
Maçın Golü:Kadir
Maçın Kalecisi:İhsan
Maçın Savunması:Engin
Maçın Orta sahası:Kadir
Maçın Forveti:Gökhan
Maçın Centilmeni:Enes