Kolpaçino Ezeli Rakibine Acımadı…

Bu akşamki maçta Kolpaçino ve Kayadibi takımları karşı karşıya geldi maça iki takımda 3 puan arzusuyla çıktı. İlk yarıda dişe diş geçebilir dediğimiz maçta adeta Kolpaçino şov vardı. Tam bir takım oyunu oynadılar net pozisyonlar buldular güzel şutlarda golleri attılar. ilk yarıda Metin , Yusuf, Fikret birbirinden güzel gollere imza attılar. Kayadibi takımı kalesinde net pozisyonlar verirken atak yapmakta ve topu ileri taşımakta zorluk çekiyorlardı. İlk yarıda yenilen üst üste goller ve ardı ardına yapılan hatalar onların oyundan düşmelerine ve devreyi 5-0 gibi farklı bir skorla geride kapatmalarına neden oldu. İkinci yarıda ise biraz daha toplu topla hakim olmaya çalışan bir Kayadibi ekibi vardı ve yarının başlarında geliştirdikleri atakta Atahan la golü buldular golün ardından güzel pozisyon yakalayarak 1 gol daha buldular. Ama karşılarında hiç bir zaman rehavete kapılmaya bir Kolpaçino takımı vardı Yusuf’un asistleriyle metin attı Metinin asistleriyle Yusuf attı. Kayadibi ekibi yediği gollerle takım içinde adam paylaşımları ve tartışmalara neden oldu buda onların iyice nötr bir futbol sergilemelerine yol açtı. Bu akşam Kayadibi ekibine karşı adeta futbol resitali yapan takım farkı bir ara 7 ye kadar çıkarttı. Son dakikalarda yedikleri peş peşe goller farkı eritse de Bu aradaki farkın kapanmasına yetmedi ve Kolpaçino takımı bu akşam oynadıkları futbolun hakkını alarak 11-7 gibi farklı bir skorla sahadan 3 puanı alarak ayrıldı.
Kolpaçino takımında bu akşam Önder geceyi rahat bir şekilde geçiren kaleci güzelde kurtarışlara imza attı. Defans blogunda İbrahim, Aykut ve Fikret görev yaptı. İbrahim yerinde yaptığı müdahalelerle ve yer yer bildirmeleriyle güzel bir oyun ortaya koydu. Aykut topu iyi ileri taşıyarak ve savunmasında ki diri görüntüsüyle gecenin iyilerindendi. Fikret ise bu akşam çok iyi bir oyun anlayışı içindeydi defansın bel kemiği olan oyuncu zaman zaman göbekten bildirdiği ataklarda takımı adına 3 gol attı. Orta sahada Melih ve Metin vardı. Melih bugün güzel paslarıyla ve iyi toplar taşımasıyla ön plandaydı bir çok kez kaleyi yoklayan oyuncu geceyi golsüz tamamladı. Metin ise bu akşam futbol resitali yaptı gerek takım arkadaşlarına yaptığı servisler gerek attığı 4 gol onun bu akşam gecenin en iyisi olmasına yetti. Forvette ise Yusuf görev yaptı güzel bitirişleri ile topu 3 defa filelerle buluşturan oyuncu bu akşam takımı adına elinden geleni yaptı.
Kayadibi takımında bu akşam kalede Güray görev aldı. Verilen net boşluklarda yediği gollerde pek yapacağı bir şey olmayan kaleci geceyi 11 gol yiyerek tamamladı. Savunmada Kudret, Eren ve Enes görev aldı. Birbirlerinde tamamen kopuk bir şekilde oyun oynayan üçlü savunma adına pek fazla bir şey yapamadılar ve rakibin kolay pozisyon yakalamalarına sebep oldular. Orta sahada Bahadır ve Atahan vardı bu ikili orta sahada iyi çalıştı zaman zaman geriye destek vermeseler de takımın en mücadeleci 2 ismiydi.Forvette ise Hüseyin vardı. İstediği toplarla buluşamayan buluşunca da iyi bir şekilde değerlendiremeyen oyuncu geceyi 1 golle kapattı.
Maçın Adamı: Metin
Maçın Gümüş Adamı : Fikret
Maçın kalecisi: Ömer
Maçın Defansı: Fikret
Maçın Orta sahası : Metin
Maçın Forveti : Yusuf
Maçın centilmeni : Melih

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.