Kitap Teknik Vites Arttırdı!

Kitap Teknik ile Mezungladbach takımları karşı karşıya gelirken maça hızlı başlayan Kitap Teknik farkı açsa da 2. yarının başında Mezungladbach golleri maça heyecan getirdi ve fark 1’e kadar indi fakat Kitap Teknik’in golcü ayakları farkı yine açtı ve 3 puanı ceplerine koyan taraf oldular.
Kitap Teknik takımı maçın genelinde atak bir oyun sergilerken pozisyon bulmakta zorlanmadılar. Bu pozisyonları gole çevirmek de çok sıkıntı yaşamayan ekip 2. yarıya tutuk başlayınca kalelerinde goller gördüler ve fark 1’e kadar indi. Buna rağmen yeniden şaha kalkan ekip peş peşe gollerle farkı açtılar ve sahadan 8 4 lük skorla galip ayrıldılar. Recep Kamuran ikilisi 3 er golle galibiyette büyük rol oynarken kaleci Ümmet kurtarışlarıyla kalesinde güven verdi.
Mezungladbach takımı maça istediği gibi başlayamazken özellikle 3. bölgede istedikleri pozisyonları bulamadılar. Bunun akabinde skor üretmekte zorlanan ekip ilk yarıda maça ortak olamadı. 2. yarıda Osman’ın forvete geçmesiyle goller bulmaya başlayan ekip maça tutunurken rakiplerine zor anlar yaşattılar diyebiliriz fakat savunmada verilen boşluklarla yedikleri goller maçı kaybetmelerine sebep oldu ve sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. Aslında 2.yarıda maça tutunduktan sonra beraberlik golünü de bulsalardı galibiyete uzanabilirlerdi fakat hissedilen golcü eksikliği yine kendini gösterdi ve sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. Kulislerde Meksikalı bir golcü transfer edileceği konuşulurken bu transferi bir an önce yapmaları gerektiği düşüncesindeyiz. Osman Enes ikilisi maçı 2 şer golle tamamlarken bu goller puan için yeterli olmadı.
Maçın Adamı: Recep
Maçın Gümüş Adamı: Kamuran
Maçın Kalecisi: Ümmet
Maçın Defansı: Hakan
Maçın Ortasahası: Recep
Maçın Forveti: Kamuran
Maçın Golü: Recep
Maçın Centilmeni: Enes