Kitap Teknik Salladı Ama Yıkamadı!

Günün maçında Cska Filistin ile sezonun formda ekibi Kitap Teknik takımları karşı karşıya gelirken büyük çekişmeye sahne olan maçta kazanan 5 3 lük skorla Cska Filistin takımı oldu.
Cska Filistin takımı mütevazi kadrosuyla iyi mücadele verirken özellikle savunmada oldukça dirençli bir görüntü sergilediler, orta alanda oyunu kurmakta zorlansalar da uzun toplarla rakip savunma arkasında net pozisyonlar bulup gol üretmeye çalıştılar. Takım oyununu sahaya çok da yansıtamasalar da pozisyon bulma konusunda başarılıydılar ve Slimani’nin kaçırdığı gollere rağmen 4 golüyle geceye damgasını vurmasıyla maçı kazanmasını bildiler. Kaleci Akın kurtarışlarıyla galibiyette başrol oynarken kritik anlardaki hamleleriyle takımını ayakta tuttu, Hakan da savunmada rakibe göz açtırmadı.
Kitap Teknik takımı çok koşan bir ekip olduğunu bu maçta da gösterirken maçın başından sonuna baskılı bir oyun oynadılar ve rakip kalede çok net pozisyonlar buldular. Özellikle 2. yarıda öyle net pozisyonlar buldular ki bunları değerlendirebilselerdi maçtan farklı skorla galip de ayrılabilirlerdi fakat kaçırılan bu goller maçı kaybetmelerine sebep oldu. Alınan mağlubiyette en büyük etken kaçırılan goller olurken hücum hattında etkili silahları bulunmasına rağmen, çok da net pozisyonlar bulmalarına rağmen maçı çeviremediler. Kamuran maçı 2 golle tamamlarken Recep de diğer gole imza atan isim oldu.
Maçın Adamı: Hüseyin
Maçın Gümüş Adamı: Akın
Maçın Kalecisi: Akın
Maçın Defansı: Hakan
Maçın Ortasahası: Harun
Maçın Forveti: Slimani
Maçın Golü : Slimani
Maçın Centilmeni: Abdullah