Kitap Teknik Galibiyetle Tanıştı!

Gecenin son maçında Kitap Teknik ile Börü takımları karşı karşıya gelirken büyük çekişmeye sahne olan maçta kazanan Kitap Teknik takımı oldu ve sezonun ilk galibiyetini almış oldular.
Kitap Teknik takımı maça istediği gibi başlayamazken yenik duruma düşmesine rağmen devrenin sonlarında tempo arttırdılar ve oyuna ortak oldular. 2. yarının başlarında da yüksek tempoyla oynayan ekip skor avantajını eline alırken zaman zaman tempo düşürüp kalelerinde goller görseler de bu bölümlerde de kontra toplarla etkili oldular ve farkı açarak sahadan galibiyetle ayrıldılar. Temponun sürekli olmaması handikap olsa da baskılı oynadıkları bölümlerde buldukları goller maçı kazanmalarına yetti. Kamuran özellikle ilk yarıda attığı gollerle takımını ayakta tutarken maçı 3 golle tamamladı, Recep orta alanda istekli oyunu ve 2 golüyle + asistleriyle maçın diğer başarılı ismi olurken Hakan da savunmadaki başarılı oyununu son bölüme sığdırdığı 2 golle süsledi ve skoru perçinledi.
Börü takımı maça iyi başlayıp goller de bulmalarına rağmen istekli oyunlarını maçın geneline yayamadılar ve sahadan hiç de beklemedikleri bir mağlubiyetle ayrıldılar. Kötü değillerdi fakat son vuruşlarda çok eksiktiler ki golcü oyuncuları Doğan’ın çerçeveyi bulmakta zorlanmalarıyla skor üretemediler, bu da maçı kaybetmelerine sebep oldu. Savunmada da iyi mücadele eden ekipte tek eksik goldü ve bu eksiklik galibiyeti getirmedi. Onur maçı 2 golle tamamlarken diğer gollerden birini de yine savunma oyuncusu Hasan’ın atması hücum hattının gol kısırlığı çekmesinin göstergesi oldu.
Maçın Adamı: Kamuran
Maçın Gümüş Adamı: Recep
Maçın Defansı: Hakan
Maçın Ortasahası: Recep
Maçın Forveti: Kamuran
Maçın Golü: Onur
Maçın Centilmeni: Muhammed