Kıran Kırana Maçta Kazanan Yok!

Gecenin son maçında Vasco ile Özkürtün Gençleri takımları karşı karşıya geldi. Sahada adeta nefes kesen maçta kazanan çıkmadı. Vasco takımı kalelerinde erken gol görse de bu gole hemen reaksiyon göstererek skoru 1-1’e getirdi. Karşılıklı ataklar ile geçen maçta maçın ilk yarısı 1-1 skor ile sona erdi. 2.yarıya iki takımda etkili başlarken kıran kırana karşılıklı ataklar ile geçen bir maç oldu ve maç 3-3’lük skor ile sona erdi.
Rakip kalede etkili ataklar yapan Vasco takımı gol pozisyonlarını adeta Mert ile cömertçe harcadı diyebiliriz. Savunmada başarılı işler çıkartan ekipte konuk oyuncu olarak gelen kaleci Onur adeta savunmayla birleşti,Onur kusursuz bir maç çıkarırken kurtarışları ile takımına hayat verdi. İleri uçta görev alan misafir oyuncu Burak muhteşem bir bitirici olduğunu attığı 3 gol ile gösterdi ve takımına beraberliği getiren isim oldu.
Özkürtün Gençleri takımı ilk dakikalarda öne geçse de çok geçmeden kalelerinde golü gördü buna rağmen oyundan düşmeyerek maça ilk yarıda hükmeden taraf oldu.İlk yarısı bu skor ile biten maçta 2. yarıya da istekli başlayan ekip Özkürtün Gençleri takımı oldu. Sonuca Birol ile giden ekip golü bularak öne geçti ve bulduğu fırsatları değerlendiremeyen ekip sahadan 1 puan ile ayrılmak zorunda kaldı.Orta alanda baskılı oynayan ekipte Birol’un üstün performansı dikkat çekerken attığı 2 gol ile ne kadar başarılı bir futbolcu olduğunu gösterirken oyuna sonradan dahil olan Kerimcan adeta takımını hareketlendirdi ve takımını 3-2 öne geçiren isim oldu. Skoru koruyamayan ekip çok geçmeden kalelerinde beraberlik gölünü görerek sahadan 1 puan ile ayrılmak zorunda kaldı.
Maçın Adamı: Burak
Maçın Gümüş Adamı: Birol
Maçın Kalecisi: Onur
Maçın Defansı: Fatih
Maçın Ortasahası: Birol
Maçın Forveti: Burak
Maçın Golü: Burak
Maçın Centilmeni: Dursun