Kıran Kırana Maçta Kazanan Vaizoğulları!

Günün ilk maçında Bursa Moda takımı ile Vaizoğlu takımı karşı karşıya geldi. İki takımında gol düellosuna girdiği mücadelede Vaizoğlu takımı iki farklı galibiyete ulaşmayı başardı.
Kazanma Faktörleri
Vaizoğlu takımı temkinli başladığı mücadelede git gide açılan bir oyun sergiledi. Kalede Berat ile maça başlayan ekipte Berat iyi bir performans sergilemeyi başardı. Vaizoğlu takımının defansını Ertuğrul, Yasin ve Burak oluşturdu. Maçın belli bölümlerinde rakip hücum oyuncularını paylaşma ve yer alma konusunda sıkıntı yaşasalar da maç genelinde başarılıydılar. Savunmadan skora katkı çıkmazken Hücum oyuncuları ise hücumda neden oynadıklarını kanıtlar nitelikte bir maç çıkardı. Hücumda Muhammet , Nusret ve Yücel başarılı bir performans gösterdi. Muhammed gol bulamazken Nusret iki ve Yücel dört gol ile takımlarını sırtladılar. Özellikle Yücel son vuruşlarda ki başarısı ile dikkat çekti. Rakibine 6 gol atmayı başaran ekip galibiyeti hak etti.
Kaybetme Faktörleri
Bursa Moda takımı skor olarak git geller yaşadığı maçta rakibini skor olarak yakalasa da bir türlü öne geçemedi. Kalede Arda ile başlayan ekipte Defans hattını Yunus , Buğra ve Samet oluşturdu. Bu üçlü havadan gelen toplarda gayet başarılı olsalar da rakibin hızlı ataklarını bir türlü kesemediler. Özellikle hücuma çıkışta kaptırılan toplarda savunma olarak yetersiz kalan oyuncular maç genelinde dağınık bir görüntü sergiledi. Hücumda Seçkin , Alperen ve Nail yerden oyun kurarak oynamayı tercih ettiler. Özellikle Nail gecenin en dikkat çeken isimlerinden biri oldu. Nail attığı üç gol ile takımın en skorer ismi olmayı başardı. Nail i Bir gol ile Alperen takip etse de atılan goller daha çok pozisyona girebilen rakiplerinin yenmek için yeterli olmadı.
Maçın Adamı : Yücel
Maçın gümüş Adamı : Nail
Maçın Kalecisi : Berat
Maçın Savunması : Yasin
Maçın Orta Sahası : Nusret
Maçın Forveti : Yücel
Maçın golü : Yücel
Maçın centilmeni : Seçkin