Kıran Kırana Maçta Kazanan Lider!

Zirveyi yakından ilgilendiren maçta Lens ile Fc Greenboys kozlarını paylaşırken kıran kırana geçen maçtan Lider Lens 3 2 lik skorla galip ayrılırken liderliğini sürdürdü ve önemli eksiklerine rağmen 4 puanı cebine koydu.
Lens takımı tecrübesi ve katı savunması ile rakibe göz açtırmazken güçlü rakibini ceza alanına fazla sokturmadı ve buldukları gollerle galibiyete uzandı. Hücum hattında Aliş gibi önemli bir silahından yoksun sahaya çıkmalarına rağmen kazanmasını bilen ekip kaleci Erkan’ın tecrübelisiyle, savunma hattının da mücadelesiyle rakibin ataklarına dur dedi. Davut’un 3 golüyle yıldızlaştığı maçta galibiyetin başrol oyuncusu olurken performansıyla galibiyeti getiren isim oldu.
Fc Greenboys geçen sezonların olduğu gibi bu sezonun da zirveye oynayan takımların başında gelirken bu sezon sadece 1 maç kaybetmişlerdi, bu akşam da galibiyete yakın bir oyun oynamalarına karşın çok basit goller yiyip skor üretmekte zorlanınca sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. Maç boyunca atak bir oyun sergileyen ekip rakip ceza alanına giremeyince daha çok uzaktan şutlarla gol aradılar fakat bu da aradıkları golleri getirmedi. Özellikle 4 5 frikik kazanan ekip bu duran topları daha iyi değerlendirselerdi skor üretebilirlerdi fakat uzaktan şutlara yönlenmeleri topu rakibe vermelerine sebep oldu. Galibiyete yakın oynamalarına karşın en büyük handikapları basit gol yemeleri oldu ve bu da maçı kaybettirdi. Golleri ise Oktay ve Burak kaydetti.
Maçın Adamı: Davut
Maçın Gümüş Adamı: Fatih
Maçın Kalecisi: Erkan
Maçın Defansı: Fatih
Maçın Ortasahası: Davut
Maçın Forveti: Oktay
Maçın Golü: Davut
Maçın Centilmeni: Fatih