Kıran Kırana Maç Sakatlık Sebebiyle Yarıda Kaldı!

Maçın Adamı:Murat
Maçın Kalecisi:Muhammed
Maçın Savunmacısı:Hasan
Maçın Ortasahası:Osman
Maçın Forveti:Murat
Maçtan Notlar ve takım Değerlendirmeleri
Maç Torul takımının baslama vuruşu ile basladı. 2 takımında güçleri birbirine denkti ve takım yapıları aynı gibiydi. Nitekim ilk dakikalardaki oyun ile 2 takımda bunu doğruladı. 4.dakikada Diriliş takimindan Murat karambolde fırsatçılığını konuşturarak takımını öne geçiren golü attı. Bu golden sonra baskısını arttıran Torul takımından Murat 8.dakikada bir kez daha sahneye çıkarak farkı 2’ye çıkardı. Farkı 2’ye çıkardıktan sonra savunmaya ağırlık vererek oynayan Torul kontra atak ile gol aradı. Diriliş takımı ise farkı azaltmak için daha baskıli bir görüntü çiziyordu. Fakat kalevo Muhammrdi bir türlü geçememeleri Diriliş takımının gerginliğini arttırıyordu. 20.dakikada aradikları golü Fehim ile bilan Diriliş takım farkı 1’e indirmeyi başardı. İlk yarınım kalan son dakikalarında 2 takımda gol pozisyonlarına girsede bunda başarılı olamayınca ilk yarı 2-1 Torul takımının lehine sonuçlandı.
2.yarıya daha atak başlayan takım Diriliş takımıydı. 2.yarının ilk dakikalarında bir çok gol pozisyonuna girse de son vuruşlarda başarı sağlayamayınca skora gidemediler ve dakikalar ilerledikçe geride olmanın verdiği stres ile sert müdahalelerde bulunmaya başladı Diriliş takımı Torul takımı ise kontrollü oynayarak skoru korumaya yönelik oynuyorlardı. Zaman zaman ortasahada kaptıkları toplar ile kontra atağa çıkmaya çalışsalar da Diriliş takımının kalecisi Ömeri geçmeyi başaramıyorlardı. Nitekim 42.dakikada Turgay kontra atakta pozisyonu çok iyi değerlendirerek skoru 3-1’e getiren golü buldu ve takımını rahatlattı. Bu dakikadan sonra iyice baskısıni arttıran Diriliş takımından Anila 46.dakikada yapılan faülde Kramponun altı Hasana gelince Hasan sahayı terketmek zorunda kalınca maç 46.dakikada Torul takımının galibiyeti ile sonuçlansa da maçın kurula gideceği ve sonucunu kurulun belirleyeceği açıklandı.
Torul
Maça çok iyi giriş yapan ekip 2 farklı üstünlüğü yakaladığı ilk yarıyı önde tamamlamayı başardılar. 2.yarıda skor üstünlüğünü koruyarak maçi kazanmasını bildiler. Kalede Muhammed görev aldı. Refleksleri ile dikkat çeken Muhammed takımının galibiyetinde büyük paya sahipti. Savunmada Erkan, Hasan ve Murat 3’lüsü görev aldı. Çok iyi bir maç çıkaran 3’lüden Erkan takımını savunmadan yönlendiren isimdi ve takımı için her seyini ortaya koydu. Hasan ise zaman zaman ileri çıkarak hücuma katkı sağlasa da savunmada da bir çok pozisyonu engelledi ve 46.dakikada sakatlanarak sahayı terk etti, geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz ve en kısa sürede yeşil sahalara dönmesini temenni ediyoruz. Murat ise kendisini adeta rakibin şutlarina siper ederek savunmada etten duvar ördü. Orta sahada Osman ve Turgay 2’lisi görev aldı. Osman tekniği ve arkadaşlarına yaptığı asistler ile göz doldurdu. Turgay ise takımının hücumlarını şekillendiren isimdi ve takımını bir maestro gibi yönetti. Forvette Murat görev aldı. Maçın kilidini açan Murat attığı goller ile maçı takımına getiren isimdi diyebiliriz. Zaman zaman savunmasına da yardım eden Murat takımının en çalışkan ismiydi. Sonraki maçlarda Torul takımına başarılar dileriz.
Diriliş
Maça kalelerinde erken goller görerek başlayan ekip farkı 1’e indirse de beraberlik golünü bir türlü bulamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu. Kalede Ömer oynadı. Oldukça iyi maç çıkaran Ömer 3 gol yese de en az 10 tane yüzde yüz gol pozisyonu çıkardı diyebiliriz. Savunmada Ömer B., Mustafa ve Anıl 3’lüsü görev aldı. Uyumları iyi olsa da zaman zaman oyundan koptular. Ömer B. Takımının en uzun oyuncusuydu ve bütün yüksek topların içindeydi diyebiliriz, zaman zaman ileri çıkarak da iyi isler yapan Ömer b. İyi bir maç çıkardı. Mustafa çok iyi müdahalelerde bulunan Mustafa zaman zaman ileriye çıkarak da tehlike yarattı. Anıl ise takiminın en teknik oyuncusuydu diyebiliriz uzaktan şutları ile etkili olsada gününde olmayınca fazla başarılı olamadı. Orta sahada Mesut ve Fehim 2’lisi görev aldı. Oldukça etki olan 2’liden Mesut oyunun her 2 yönünde oynayarak takımına büyük katkı sağladı. Fakat gol yollarında biraz etkisiz kaldı. Fehim ise takımının tek golünü atan isimdi, maç boyunca oldukça efektif olan isim takımı adına her şeyi yaptı. Fakat galibiyet için yeterli olmadı. Forvette Hamitcan görev aldı. Zaman zaman etkili olsa da rakip defansın sert müdahaleleri karşısında oyundan düştü. Sonraki maçlarda başarılar dileriz.