Kıran Kırana Geçen Maçta Sadıçlar Galip Gelmesini Bildi

Günün ilk maçında Sadıçlar ile Vişne City takımları karşı karşıya geldi. Maça fırtına gibi bir giriş yapan Sadıçlar erken bir gol ile açılışı yaparken art arda goller ile birden 3 fark ile öne geçti. Farktan dolayı rehavete kapılan Sadıçlar oyundan düşerken Vişne takımı çok iyi bir reaksiyon göstererek art arda goller ile skoru eşitledi ve ilk yarı 3-3 beraberlik ile sonuçlandı. 2.yarının başında şık bir gol ile maçta ilk defa öne geçmeyi başaran Vişne takımı savunmaya çekilince Sadıçlar skoru eşitlemeyi başardı. Kıran kırana geçen mücadelede Vişne takımı bir kez daha öne geçse de skora yönelik bir oyun ortaya koyunca Sadıçlar rakip kalede baskı kurdu ve art arda goller ile öne geçti ve maçı Sadıçlar takımı 7-5 kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça çok etkili başlayan ekip 3-0 öne geçmeyi başarsa da rehavete kapılınca kalesinde bir çok gol gördü. İlk yarı eşitlik ile tamamlanırken 2.yarı 2 kez geriye düşen Sadıçlar skoru eşitlemeyi başardı ve son dakikalarda bulduğu goller ile rahat kazanabilecekleri maçı zora soksalarda maçı kazanmasını bildiler. Kalede görev alan Fatih kurtarışları ile takımını ayakta tutarken bir kaç golde pozisyon hatası vardı. Savunmada çok çabuk dağılan ekipte Barış savunmanın bel kemiğiydi. Maç boyunca savunmasını terk etmeyen Barış müdahaleleri ile bir çok golü engelledi. İleride etkili oyuncuları ile sonuca gitmeyi başaran ekipte Selim ve Metin 2’şer gole imza atarken Selim tekniği ile fark yaratırken Metin ise uzaktan şutları ile etkili oldu. Maçın yıldızı olan Emre ise sahada basmadık yer bırakmazken hem savunmada hemde hücumda efor sarf ederken takımını ateşleyen isimdi. Maçı farklı kazanabilecekken maçı zora sokan ekip maçı zor da olsa kazanmasını bildi.

Kaybetme Faktörleri
Maça ısınamadan kalelerinde 3 gol gören ekip rakibin rehavete kapılması ile açıklar buldu ve ilk yarı skoru eşitlemeyi başardı. 2.yarının başında öne geçmeyi başaran Vişne takımı kalelerinde bir gol daha görse de bu gole hemen karşılık vermeyi başardı fakat savunmaya çekilen ekip rakibin baskısına dayanamadı ve maçı kaybetti. Kalede görev alan Cihan ilk dakikalarda çok fazla hata yaparken ilerleyen dakikalarda ısınması ile etkili kurtarışlara imza attı. Savunmada ilk dakikalarda dağınık bir görüntü çizen ekip ilerleyen dakikalarda kenetlenirken takım Kaptanı Haktan savunmasını toparlayan isimdi. Müdahaleleri ile takımını ipten alan Haktan maçın genelinde takım arkadaşlarının açıklarını kapattı. İleride çok iyi bir reaksiyon gösteren ekipte Serhat takımının ataklarını şekillendirirken oyun görüşü ile fark yarattı ve maç boyunca takım arkadaşlarını besledi. Takımının skor yükünü çeken Ahmet ise bitiriciliği ve tekniği ile dikkat çekerken pozisyon bilgisi ile golü adeta kokladı. İlk yarı 3-0 geriye düşen ekip oyun disiplininden kopmayarak skoru eşitledi öne geçmeyi de başaran ekip genç rakibine dayanamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Emre
Maçın Gümüş Adamı:Metin
Maçın Golü:Ahmet
Maçın Kalecisi:Cihan
Maçın Savunması:Barış
Maçın Orta sahası:Emre
Maçın Forveti:Metin
Maçın Centilmeni:Haktan