KIRAN KIRANA GEÇEN MAÇTA GALİP YOK

Günün ilk maçında Doruk Sağlık ile Palermo takımları karşı karşıya geldi. Kıran kırana geçen maçta Furkan ile öne geçen ekip Palermo takımı olur iken ilerleyen dakikalarda oyunun kontrolünü eline alan Doruk Sağlık takımı etkili oyuncusu Kadir ile beraberliği sağladı ve ilk yarı 1-1 bitti. 2.yarının başında kaleci Onur 2.sarı ile Kırmızı gördü ve takımını eksik bıraktı. Oyunun kontrolünü eline alan Palermo art arda ataklar ile rakip kaleyi yoklasa da öne geçebileceği çoğu pozisyonu kötü kullandı. Son dakikalara doğru sakatlanan Furkan oyundan çıkarken yerine Arkadaşı girdi. Çok sert müdahaleler olan maçta 2 tarafta yenişemeyince maç 1-1 beraberlik ile sonuçlandı.

Palermo
Maça oldukça etkili başlayan ekip 5.dakikada öne geçmeyi başarsa da skoru koruyamadı ve ilk yarı berabere sonuçlandı. 2.yarı ortada geçen maça rakibin kalecisi kırmızı kart ile oyun dışı kaldı. Fakat bunu iyi değerlendiremeyen Palermo takımı bir türlü aradığı golü bulamazken Furkan’ın da sakatlanması ile hücumda kısır bir mücadele verdiler. Savunmada oldukça etkili olan ekipte kalede görev alan Güray kusursuz bir maç çıkarırken yaptığı kurtarışlar ile geceye damga vurdu, beraberlikte büyük payı olan Güray topu oyuna çok iyi soktu. Savunmada rakibin etkili oyuncularını kilitleyen savunmada Barış savunmanın kilit ismiydi. Her topa müdahale etmeye çalışan Barış rakibin bir çok pozisyonunu başlamadan bitirdi. İleride kısır bir mücadele olsa da Hüseyin takımın dinamosu gibiydi hem savunmada hemde hücumda çok fazla efor sarf eden Hüseyin sahada basılmadık yer bırakmadı. İleri uçta görev alan Furkan ileride rakip savunmayı maç boyunca hırpalar iken rakibin sert müdahalelerine kurban gitti ve 2.yarının ortalarına doğru sahayı terk etti sahada kaldığı süre zarfında sahanın en etkili isimlerinden biri olan Furkan oldukça etkiliydi. Takım olarak iyi bir mücadele gösteren ekip rakibin eksik kaldığı dakikaları iyi değerlendiremeyince beraberlik ile ayrıldı.

Doruk Sağlık
Maça ısınamadan geriye düşen ekip golden sonra toparlandı ve maça ağırlığını koydu. 18.dakikada Kadir ile skoru eşitleyen Doruk Sağlık ilk yarısı 1-1 biten maçta 2.yarı oldukça sert bir oyun ortaya koyarken kalecileri Onur’un kırmızı kart görmesi ile eksik kalsalar da oyundan düşmediler ve maçtan beraberlik ile ayrıldılar. Kalede görev alan Onur çoğu pozisyonda korkusuzca müdahale eder iken bu özelliği nedeniyle kırmızı kart gördü ve takımını eksik bıraktı. Savunmada top geçer adam geçmez taktiği ile oynayan ekip sert oyun yapısı ile dikkat çekerken Levent fiziği ve savunmadan ileriye çıkışları ile takımını rahatlattı. İleride zaman zaman oyundan düşen Doruk sağlık takımında Oktay hızı ile rakip eksiltmeye çalışsa da kendisine yapılan markajdan maç boyunca kurtulamadı. Takımın en etkili isimlerinden olan Kadir attığı gol ile takımını maçın inçe sokarken etkili şutları ile dikkat çekti. Takım olarak çok sert bir oyun ortaya koyan Doruk Sağlık takımı sertliklerine rağmen centilmenlikleri ile alkış aldı. Hak ettikleri bir beraberliği alan ekip sonraki maçlarda sert müdahalelere biraz daha dikkat etmeliler.

Maçın Adamı:Kadir
Maçın Gümüş Adamı:Güray
Maçın Golü:Furkan
Maçın Kalecisi:Güray
Maçın Defansı:Levent
Maçın Orta sahası:Kadir
Maçın Forveti:Furkan
Maçın Centilmeni:Hüseyin