Kazanan Futbol …..

CesiSpor 4-4 Kozak mermer

Maç ilk düdüğü ile birlikte müthiş bi tempo vardı iki takımda da , bize daha maçın başında güzel futbol izleteceğinin sinyallerini verdi her iki takımda..
Maça golle başlayan kozak mermer oldu henüz 6.cı dakika da Yunus’un güzel bilek hareketleriyle 1-0 öne geçti.
Daha sonrasında oyunun kontrole alamayınca kalesinde peşpeşe goller görerek 2 -1 geriye düştü. Maç o dakikasından sonra ilk yarı sonrasına kadar ortada geçti ve ilk yarı bu skorla bitti.
İkinci yarıya Kozak mermer Gol yiyerek başladı ve skor 3-1oldu.
Adeta oyun Kozak mermer adına bu dakikadan sonra başladı oyuna tekrar ortak olmaya başlayan Kozak mermer rakip kalede ataklarını sıklaştırdı ve penaltı kazandı . Topun başına geçen isim kaleci ismail oldu ve golünü attı.
Santradan sonra baskını artıran Kozak mermer Yalçın’la skoru bir anda 3-3 getirdi ve moral buldu. Daha sonra hızını kesmeyen Kozak mermer Samir’in hazırladığı atak da. Yunus Harika bir şut çekerek Tabiri caizse topu çatala astı ve müthiş bir geri dönüşe imza attılar. Sonrasında maçın uzatma dakikalarında yediği golle adeta yıkıldılar…
Cesi spor ise maçın başında yediği golle geriye düşmesine rağmen oyunu bırakmadı Ahmet’in golü ile skoru 1 -1 getirdi
Sonrasında oyunu kontrol altına alan Cesi Spor Alican’ın golü ile öne geçmeyi başardı ve ilk yarıyı önde kapatmayı başaran takım oldu.
İkinci yarıya da hızlı başlayan takım yine Cesi Spor oldu maçın 32. nci dakikasında Ahmet gelen ortayı önce göğüsünde yumuşatarak yarım vole şutuyla Harika bir gole imza attı ve skoru 3 -1 getirdi.
Skorun da verdiği rahatlıkla oyundan düşen Cesi Spor Kalesinde ataklar gördü bunum sonucunda goller bularak ne olduğunu anlamadan kazandım dediği maçda bir anda 4 -3 geriye düştü. Sonrasında üstündeki rehaveti atan CesiSpor son dakikalarda rakip kaleye gitmeye başladı maçın uzatma anında sağ tarafdan gelen orataya voleye yatan Hamdi ligin en güzel gollerinden birini attı ve durumu son saniyede 4-4 e getirdi ve bu golün santrası olmadı maç bu skorla bitti…
İki takımada bu güzel futbolu izlettirdiği için teşekkür ederiz birdahaki maçlarında başarılar dileriz…
Maçın altın adamı: Yunus
Maçın kalecisi: İsmail
Maçın defansı: Hamdi
Maçın ortasahası:Alican
Maçın forveti Ahmet
Maçın centilmeni: Yunus
Maçın golü: Hamdi
Maçın skorerleri:
Yunus 2 Gol
Ahmet 2 Gol

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.