Kaybedenler Kulübü Premier Ligde Yarı Finalde!

Cesse Premier Lig Çeyrek final ilk karşılaşmasında Parma ile Kaybedenler Kulübü takımları karşı karşıya geldi. Her iki takımda maça atak bir futbolla başlarken rakip kalede net pozisyonlar buldular ve ilk 10 dakika 1 1 lik eşitlikle geçildi. Takımların gol bulabilmesi maçın da bol golle geçileceğini düşündürse de maçın son dakikasına kadar 1 1 lik eşitlik bozulmadı. Uzatma dakikalarına 2 gol sığdıran Kaybedenler Kulübü bu zorlu maçtan 3 1 lik galibiyetle ayrılıp adını yarı finale yazdırdı.
Kaybedenler Kulübü sahaya ideal kadrosuyla çıkarken hücum hattında 3 etkili silahı sahada olmasına rağmen aradıkları net pozisyonları bulamadılar. Orta alanda iyi mücadele edip iyi pas yapsalar da rakibin katı savunmasına karşı çok da diş geçiremediler ve rakip kaleyi çok da tehdit etmediler diyebiliriz. Daha çok uzaktan şutlarla gol arayan ekip son vuruşlarda da şanssız bir maç geçirince son dakikaya kadar istedikleri skoru eline alamadılar. Rakibe göre hücum hattı daha etkili olan ekip son dakikada oyuna sonradan dahil olan İlter’in güzel golüyle eşitliği bozdular ve yarı final biletini aldılar. Savunma olarak bu maç oldukça zorlanan ekip aslında rakibin hücum gücünün bu denli olacağını belki de tahmin etmedikleri için yüksek efor sarfederek rakibe çok da net pozisyon vermemeye çalıştılar. Genel anlamda iyi bir maç çıkaran ekip Emre, İlter ve Sedat’ın golleriyle gülerken yarı finaldeki rakibini beklemeye başladı.
Hasan savunmanın ortasında yine başarılı bir oyun sergilerken rakibin pozisyonlarını bozdu ceza alanlarına girilmesine çok da müsade etmedi. Murat başarılı bir oyun çıkarırken yerini çok da terk etmedi, Mesut da savunmanın hemen önünde iyi bir maç çıkarırken Emre Serkan ikilisi orta alanda çok çalışkanlardı, her iki oyuncu da etkili şutlarla gol aradı, Sedat kanatlara kadar gelip orta alanda top alırken rakip kalede etkili olmaya çalıştı, attığı golle maçı bitiren isim oldu. Hikmet’e bu akşam çok iş düşmese de yaptığı kurtarışlar dışında çok net 2 pozisyonda kalesini terkederek rakibin pozisyonunu bozdu ve olası gol tehlikesini engelledi.
Parma takımı çok uzun aylardan beri en iyi futbolunu sergilediği bir maç geçirirken sadece savunmada değil hücumda da çok istekliydi ve üst düzey bir performans sergiledi. Aslında rakip de böylesine bir oyun beklemediği için bocalarken genelde Parma için savunmadan başka çok da birşey yazamazdık ama bu akşam futbol anlamında taraftarlarını tatmin eden bir maç çıkardılar. Her ne kadar son dakika golü ile yenilmiş olsalar da mücadeleleri ile alkış alan ekip dediğimiz gibi çok uzun zamandır ilk defa bu kadar hücum yaptıkları bir maç geçirdiler.
Takım adına handikap olarak bu akşam orta alanda 2 oyuncunun da solak olması oyunlarını bi nebze de olsa olumsuz yönde etkiledi. Bunun dışında Emir net pozisyonlarda pas değil kaleyi şut olarak düşünse gol sevinci yaşayabilirdi.
Bu akşam forvette oynayan Kamil çok istekli bir oyun sergilerken ileri uçta basmadık yer bırakmadı, çok iyi mücadele etti, son vuruşlarda çok şanssız olsa da sürekli kaleyi düşünmesi defalarca şut denemesi belki de Parma’nın yıllardır hasretini çektiği forvet tipi olduğunu gösterdi, çektiği şut sayısı birçok maçta Parma’nın takım olarak çektiği şut sayısından fazlaydı. Kaleci Mehmetcan genel olarak iyi bir maç çıkarırken kalesinde güven verdi, son dakikada yenilen gollerde çok da yapabileceği birşey yoktu. Fatih bu maç savunma güvenliğini elden bırakmazken ileriye çok destek vermedi, Osman maçın başlarında yaptığı bir hata dışında ki bu hata golle sonuçlandı, bunun dışında çok iyi bir maç çıkardı, hatasını defalarca telafi etti. Emir orta alanda oyunu iyi kurarken tek eksiği yeteri kadar şut çekmemekti, Davut da önceki maçlara bakışla çok özverili mücadele etti ve takımın en iyilerindendi. Bugün takımın ve hatta sahanın en etkili ismi Cihat olurken belki de kariyerinin en iyi maçını çıkardı, savunmada çok top kesti, hücuma etkili bindirmeler yaptı, 1 de gole imza attı.