Kaybedenler Kulübü Kestel deplasmanından puanla döndü

Cesse Premier Lig maçında ev sahibi olan Karadağ Mobilya ile Kaybedenler Kulübü karşı karşıya geldi. Konuk takım Kaybedenler Kulübü maça hızlı başlayan ekipti ve Sedat golü ile gol perdesini açtılar. Karadağ Mobilya ayağa yaptığı paslarla iyi hücum yaparak golü bulmayı başardı ve skoru eşitledi. İlk yarının bitene kadar iki takım da defansı sıkı tuttu ve ilk yarı berabere bitti.

İkinci yarıda defansın arasına atılan topla Ramazan gol atmayı başardı ve Karadağ Mobilya takımını öne geçirdi. Golden sonra ileride pozisyonları artan Karadağ Mobilya bir gol daha bulup skoru 3-1 yaptı. Kaybeden Kulübü oyuncusu Serkan uzaktan vurduğu şutla takımını ayakta tutan golü attı ve skoru 3-2’ye getirdi. Maçta iki takım da defans da açıklar vermeye başlayınca gol pozisyonları arttı ve son dakikalara 5-4’lük skorla avantajlı giren takım Karadağ Mobilya oldu. Konuk takım Kaybedenler Kulübü uzatmalarda attığı uzun topla golü buldu ve deplasman da puan alarak evine döndü.

Karadağ Mobilya takımında kalede Kamuran görev alırken kritik kurtarışlar yaptı. Savunmada Radihan sık sık ataklara destek vermeye çalıştı. Eşref oyunu geriden kurarak takımına yardım etti ve uzaktan çektiği şutlarla rakip kaleciyi çok zorladı. İzni yerini kaybetmedi iyi mücadele etti. Hücumda Ramazan takımının beyni oldu adeta ve çoğu gol de direkt katkısı vardı. Nurettin ilk yarı da duruk bir oyun sergiledi ama ikinci yarı da toparladı ve çok koştu. Ziya takımının gol silahı oldu 3 gol attı ama takımına galibiyet getiremedi.

Kaybedenler Kulübü takımında kalede Hikmet görev alırken çok başarılıydı genç kaleci takımının puan almasında büyük rol oynadı. Savunmada Murat çok koştu ve hücuma da destek vererek 2 tane kritik gol bulmayı başardı. Yunus yerini hiç kaybetmedi rakip takımı çok zorladı. İlter geriden çok iyi toplar çıkardı ve attığı paslarla başarılıydı. Serkan iyi müdahaleler de bulundu ve orta saha kaptığı toplarla takımına çok yardım etti. Sedat attığı çalımlarla oynadığı topla alkışları topladı ve tek golle maçı tamamladı.

Maçın adamı: Ziya
Maçın gümüşadamı: Murat
Maçın Kalecisi: Hikmet
Maçın defansı Eşref
Maçın ortasahası: Ramazan
Maçın forveti: Sedat

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.