Kaybedenler deplasmanda Zeybek’i devirdi

Maçın Adamı:Serkan
Maçın Kalecisi:Hikmet
Maçın Defansı:Murat
Maçın Ortasahası:Serkan
Maçın Forveti:Sedat

Maçtan Notlar ve Takım Değerlendirmeleri
Maça kaybedenler kulübü başladı. Maça hızlı giriş yapan Kaybedenler rakip kaleyi uzaktan şutlar ile yokladı fakat Raif ilk dakikalardan itibaren kalitesini göstererek golleri tek tek engelledi. İlerleyen dakikalarda maça denge geldi. Zeybek Oto ilk tehlikeli atağında çok güzel bir paslaşma ile Yasin’in ayağından gelen golle 2.dakikada takımını öne geçirdi. Bu golün etkisinden hemen çıkan Kaybedenler kulubü rakip kaleye bütün hatlarıyla saldırıyordu. Nitekim 6. dakikada Sedat ile maça dengeyi getiren Kaybedenler öne geçmek için baskısına devam etti ve günün başarılı ismi Sedat takımını maçta ilk defa öne geçirdi. Bu golden 2 dakika sonra Sedat bir gol daha atarak Kaybedenler takımını birden 2 farkla öne geçirdi. İlk dakikalarda öne geçerek rehavete kapılan Zeybek oto 3-1 geriye düştükten sonra toparlandı. Ve ard arda ataklar ile gol aradı Yasin şık bir gol ile farkı 1’e indirdi. Beraberlik golü için baskısına devam eden Zeybek Oto bir çok gol pozisyonuna girdi. Fakat bu dakikalarda Hikmet kalesinde devleşti. Fakat 17.dakikada talihsiz bir sakatlık yaşayan Hikmet sakatlığına rağmen maça devam etti fakat sakatlıktan 1 dakika sonra kalesinde golü gördü. Golü atan isim Zeybek Oto’ dan Faruktu. ilk yarıda kalan dakikalarda 2 takımda öne geçmek için pozisyonlara girsede Hikmetin geçirdiği sakatlık onu etkilemiş olucakki kalesinde ard arda 2 gol gördü. Zeybek Oto’ da günün başarılı isimleri Selim ve Cem golleri atan isimlerdi ve Zeybek Otoyu 5-3 öne geçirdi. İlk yarının son dakikasında Kaybedenler kulübünden Serkan farkı 1’e indirdi. Aynı dakika içinde ceza sahası içinde yaptiğı tehlikeli hareket ile penaltıya sebebiyet veren Faruk kırmızı kart görerek takımını eksik bıraktı. Penaltıda topun başına Sedat geçti. Ve skoru tekrar eşitledi. İlk yarının son dakikasında Serkan sahneye çıkarak ilk yarının skorunu 6-5 Kaybedenler kulübü lehine sonuçlandırdı.

2.yarıya eksik başlamasına rağmen beraberlik golü için bastıran Zeybek oto aradığı golü bulamayınca eksik olamanında verdiği yorgunluk ile biraz oyundan düştü. Kaybedenler Kulübünden Serkan bunu çok iyi değerlendirerek 29.dakikada farkı 2’ye çıkararak takımını rahatlattı. Oldukça sert geçen maçta dakikalar ilerledikçe müdahalelerinde sertlik dozacı artmaya başladı bunla birlikte hakeme itirazlarda oldukça fazlalaştı. İlerleyen dakikalarda orta alanda geçen maçta Serkan 38.dakikada şık bir gol ile skoru 8-5 yaptı. 43.dakikada bir pozisyon sonrası oldukça itiraz eden Cem sahayı terk ederek eksik olan Zeybek Otoyu 1 kişi daha eksik bıraktı. Kalan dakikalarda Zeybek oto’ nun 2 kişi olması nedeniyle Kaybedenler kulubü rakip kaleye hücum etmeyerek maçın 8-5 bitmesini sağladı.

Kaybedenler Kulübü
Maça adete 1-0 geride başlasalarda hemen toparlandılar ve öne geçmeyi başardılar. Maçta tekrar geriye düşselerde maçı kazanmasını bildiler. Kalede Hikmet görev aldı. Oldukça iyi bir maç çikaran Hikmet refleksleri ile takımına galibiyeti getiren isimlerin başındaydı. Savunmada Murat, Yunus ve İlter 3’lüsü görev aldı. Uyumları oldukça iyi olan 3’lüden Murat savunmada çakılı kalan isimdi rakip forvete markajı ile oldukça pozisyonu engelleyen Murat savunmanın bel kemiğiydi. Yunus ise zaman zaman ileri çıksada geriye dönüşleri oldukça iyiydi. İlter genelde topu savunmadan ileriye taşıyan isimdi bu konuda oldukça başarilı olan isim çoğu pozisyonuda başlamadan bitirdim. Orta sahada Mesut ve Serkan 2’lisi görev aldı. Takımını çok iyi yonlendiren 2’liden Mesut hücumdan daha çok savunmadaki müdaheleleri ile göz doldurdu. Serkan ise çok iyi bir maç çıkardı attığı goller ve yaptığı asistler ile maçın yıldızıydı. Forvette Sedat takımının geriye düştüğü dakikalarda sahneye çikarak maçın kazanılmasında büyük rol aldı. Sonraki maçlarda Kaybedenler kulübüne başarılar dileriz.

Zeybek Oto
Maça hızlı giriş yapan Zeybek Oto ilk dakikalarda öne geçsede üstünlüğünü korumayı başaramadı. İlerleyen dakikalardaa geriye düşüp öne geçmeyi başarsada Zeybek Oto takımı adına kırılma noktası ilk yarının son dakikasındaki Faruğun kırmızı yiyerek takımını eksik bırakmasıydı. Kalede Raif görev aldı. Oldukça kritik kurtarışlar yapan Raif takımının mağlubiyetini engelleyemedi. Savunmada Cengiz, Cem ve Faruk görev aldı. Zaman zaman birbirlerinden kopan 3’lüden Cem savunmada oldukça etkiliydi. Fakat yediği kırmızı kartla takımını eksik birakarak yenilgide büyük rol oynadı. Cengiz ise savunmanın bel kemigiydi maç boyunca savunmadan ayrılmayan isim oldukça kritik mudahalelerde bulundu. Savunmanın bir diğer ismi Faruk maça iyi başlasada ilk yarıda sinirlerine hakim olamayarak kırmızı yedi ve oyundan atıldı bu maçın kırılma anıydı. Ortasahada Selim ve Bilal görev aldı. Uyumları iyi olan ikiliden Selim hem savunmada hem de hücumda elinden geleni yaptı fakat takımı eksik kalınca skoru değiştircek etkiyi yapamadı. Bilal ise son paslarda oldukça etkiliydi. Forvette Yasin görev aldı. Yasin takiminın en etkili ismiydi bileklerine oldukca hakim olan isim attığı goller ile takımına katkı yapsada takım arkadaşlarindan beklediği reaksiyonu alamadı. Sonraki maçlarda Zeybek otoya başarılar dileriz.

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.