Kayapa Gençlik Dolu Dizgin!

Gecenin ilk maçında Vasco ile Kayapa Gençlik takımları karşı karşıya gelirken kıran kırana geçen maçta kazanan Kayapa Gençlik takımı oldu ve 2. maçlarından da galibiyetle ayrıldılar.
Maçın Geneline bakıldığında her iki takım da galibiyete yakın bir oyun oynarken son dakikalara Kayapa Gençlik takımının 4 3 lük üstünlüğü ile girilip Vasco’nun beraberlik için yoğun çabası olsa da Kayapa Gençlik takımı uzatma dakikalarında bulduğu golle farkı 2’ye çıkarıp 3 puanı cebine koydu.
Kayapa Gençlik takımı maç boyunca oyun disiplininden kopmazken sabırla gol aradı ve öne geçtiğinde de skor avantajını iyi korudu. Hücumda etkili silahlarını iyi kullanan ekip genel anlamda atak bir oyun sergilerken sahadan haklı bir galibiyetle ayrıldılar diyebiliriz. Fahrettin attığı 2 golle takımın en skorer oyuncusu olurken Emirhan, Ramazan ve Hüseyin de skora 1 er golle katkı sağladılar.
Vasco takımı maça iyi başlayıp atak bir oyun sergilerken skor üretmekte zorlanmadılar ve iyi bir ilk devre geçirip ilk yarıyı 2 1 önde tamamladılar. 2. yarıya düşük tempoda başlamaları peş peşe goller yemelerine sebep olurken bu yenilen golleri telafi edemeyince mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Buna rağmen mevcut kadrolarını korudukları taktirde bu sezon da play off un iddialı takımların olacaklardır diye düşünüyorum. Emre hem etkili oyunu hem 2 gol 1 asisti ile skora çok ciddi katkı sağlarken Soner uzaktan etkili şutlarla gol arasa da çerçeveyi bulma konusunda çok şanssızdı.
Maçın Adamı: Fahrettin
Maçın Gümüş Adamı: Emre
Maçın Kalecisi: Semih
Maçın Defansı: Hüseyin
Maçın Ortasahası:Emre
Maçın Forveti: Fahretin
Maçın Golü:Ramazan
Maçın Centilmeni: Emirhan