Kayadibi Kupaya Galibiyetle Başladı!

Master Cup D Grubu ilk maçında Kayadibi ile Lens takımları karşı karşıya gelirken ilk yarısı 1-0 Kayadibi takımının üstünlüğü ile geçilse de 2. yarının başında skora denge getiren Lens maçın ortalarında sahadan çekilince maçı hükmen Kayadibi takımı kazandı ve gruba galibiyetle başladı.
Kayadibi takımı hücum anlamında vasat bir maç çıkarırken ileri uçta çoğalmakta zorlandılar, topu 3. bölgeye taşıyamayan ekip pozisyon üretemediler. Buna rağmen devreye 1 0 önde giren ekip 2. yarıda skoru koruyamazken 1 1 lik eşitliğe rağmen maçtan hükmen 3 0 lık skorla galibiyetle ayrıldılar. Verilen uzun bir aranın ardından form düşüklüğü gözlerden kaçmazken bariz şekilde bir golcüye ve kaleciye ihtiyaçları olduğu gün gibi ortadaydı. 2. maçta yapılacak takviyelerle grupta iddialı bir konuma gelecek olan ekipte golü atan isim Caner oldu fakat maç içinde çok da etkili değildi. Savunma olarak dirençli bir görüntü sergileyen ekip orta alanda çok da etkili olamadılar, buna çözüm bulmaları gerekiyor.
Lens takımı maça iyi başlarken devrenin başlarında yenik duruma düşse de oyun olarak iyi işler yaptılar, rakip kalede pozisyonlar buldular. Takım her birbirini tanımayan oyunculardan oluşsa da iyi pas yapan ekip fizik gücünü de iyi kullanırken 2. yarıda da pozisyonlar buldular fakat skor üretme şanslarını çok da değerlendiremediler. Savunma anlamında rakibe nefes aldırmayan ekip orta alanı hızlı geçse de son vuruşlarda yeteri kadar şanslı değildiler.