Kayadibi Gençlik’ten Tarihi Galibiyet!

Gecenin ilk maçında Çepni Sk ile Kayadibi Gençlik takımları karşı karşıya gelirken maça iyi başlayan Kayadibi Gençlik takımı ilk bölümlerde eline aldığı oyun kontrolünü maç boyunca elinden bırakmazken sahadan 9 0 gibi farklı bir skorla galip ayrıldı ve play off yolunda puan anlamında büyük bir avantaj yakaladı.
Kayadibi Gençlik takımı aslında play off öncesi iyi bir puana sahip olsa da önemli olan takıma takviye yapmaktı ki kaptan Enes bu yolda yönetimle birlikte ciddi arayışlara girerek gerekli hamlelerde bulundu ve önce eski oyuncuları Aykut’u sonra da Kolpaçino’nun şampiyonluk yaşamış oyuncularından Melih’i kadrolarına dahil ederek sadece puan olarak değil oyun olarak da performanslarını yukarı taşımaya çalışacaklarını göstermiş oldular.
Bugünkü maçta rakibin kötü gidişatı göz önüne alındığında rahat futbol ölçü olmasa da gol yemeden kazanılan farklı galibiyet gelecek adına umut verirken Aykut ve Melih’in takıma ciddi katkı sağlayacağı kesin. Melih savunmaya kadar gelip top alıp ileri taşıması Hüseyin’in sırtından yükü alırken nitekim Hüseyin bu rahatlıkla hücumda daha etkili oldu ve tam 6 gol atarak takımını sırtladı geceye damgasını vurdu. Orta alandaki dinamizmi arttıran Aykut da takıma ciddi katkı sağlarken Kaptan Enes savunmadan sürekli etkili bindirmelerde bulundu, Eren ise yerini hiç kaybetmedi. Güray etkili performansıyla kalesini gole kapatırken bu sezon 2. defa bir maçta gol yemeden maçı tamamladı.
Teşkilat-ı Mahsusa için ise tam bir hayal kırıklığı şeklinde geçen maçta aradıklarını bir türlü bulamadılar, Mücadele anlamında vasat değildiler fakat oyun kuramadılar, pas yapamadılar, rakibe karşı koymaktan istedikleri oyunu oynayamadılar. Aslında rakiple önceki maçları daha başa baş geçse de bugün rakibin kadrosu daha takviyeli olunca maça ortak olamadılar ve istedikleri oyunu bir türlü sahaya yansıtamadılar. Savunma olarak iyi direnseler de orta alanda bir türlü etkili olamayınca rakip bu bölgeyi rahat geçti ve kalelerinde çok pozisyon verdiler. İleri uçta oynayan Semih’e yeteri kadar top taşıyamayan ekip pozisyon bulmakta da zorluk çektiler.
Maçın Adamı: Hüseyin
Maçın Gümüş Adamı: Melih
Maçın Kalecisi: Güray
Maçın Defansı: Eren
Maçın Ortasahası: Melih
Maçın Forveti: Hüseyin
Maçın Golü: Hüseyin
Maçın Centilmeni: Hakan