Kayadibi Gençlik Son Dakikada Galibiyeti Kaçırdı!

Gecenin 2. maçında Alkolik Bilbao ile çıkış arayan Kayadibi Gençlik takımları karşı karşıya gelirken maça Kayadibi Gençlik takımı daha atak bir oyunla başladı ve tecrübesini de konuşturarak oyunu rakip yarı alana yığmayı başardı. Üst üste atakları cömertçe harcayan ekip kalesinde gördüğü gollerle adeta şok olurken devrenin sonunda buldukları gollerle ilk yarıyı 2 2 lik skorla kapattılar. İlk yarıda daha çok pozisyon bulan taraf Kayadibi Gençlik takımı olurken bu pozisyonları cömertçe harcadı, Alkolik Bilbao takımı ise dirençli bir oyun oynarken kontrollü şekilde hücuma çıktıkları dakikalarda buldukları gollerle 2 00 lik skoru yakalamasına rağmen skoru koruyamadılar ve devreye beraberlikle girdiler. 2. yarıda Kayadibi Gençlik takımı skor çevirmekte daha yüksek yüzdeyle oynayınca skor avantajını eline aldı ve peş peşe buldukları gollerle skoru 5 3 e getirdiler. Son 10 dakikası büyük heyecana sahne olan maçta son dakikasına 5 4 önde giren Kayadibi Gençlik santrası olmayan golle sahadan 1 puanla ayrıldılar ve büyük fırsat teptiler.
Kayadibi Gençlik takımı rakibe göre daha tecrübeli olmasının avantajını iyi kullansa da son vuruşlarda çok vasattılar ve birçok fırsatı cömertçe harcadılar. Ayrıca kolay goller yemeleri büyük handikap olurken bunca olumsuzluklara rağmen tecrübesiyle yine öne geçti, farkı da 2 ye çıkardı. Son bölümlerde de net pozisyonlar bulmalarına rağmen bunları sonuca yansıtamayan ekip son dakikada yıkıldılar ve sahadan 1 puanla ayrıldılar. Suskun golü Bahadır 2 dakikaya sığdırdığı 2 golle takımını 2 farklı üstünlüğe taşırken Hüseyin bugün düşük bir performans sergiledi. Atahan hücum hattına geçince bu bölgeyi yine hareketlendirirken kaptan Enes yine başarılı bir maç çıkardı, savunmasına da çok yardım etti. Ersel de misafir olarak geldiği maçta orta alanda yeteri kadar top alamasa da istekli bir oyun sergiledi.
Alkolik Bilbao takımı ise iyice toparlanmış bir görüntü verdi ve ligin köklü takımlarından Kayadibi Gençlik takımına karşı çok iyi mücadele vererek 1 puanı son dakikada kopardı. Mağlubiyet alınsaydı da gelecek adına umut veren bir oyun sergilediler diyebilirdik ki bu görüntü skora da yansıdı. Özellikle hücum hattında Berkan ve Doğan’la etkili olan ekip rakibi oldukça zorladılar. Bu ikiliye geriden Sedat ve Ali’yle destek veren ekip hücumda etkili olurken savunmada tecrübesizlikleriyle çok pozisyon verdiler diyebiliriz. Kaleci Aydın etkili kurtarışlarıyla güven verirken Mert savunmadaki iyi oyununu son dakika golüyle süsledi ve takımını ipten aldı. Doğan attığı 3 golle gecenin yıldızı olurken Berkan da orta alanda takıma ciddi katkı sağladı. Sedat da orta alanda iyi mücadele ederken Ali savunmadan etkili bindirmelerle hücuma ciddi katkı sağladı.
Maçın Adamı: Doğan 
Maçın Gümüş Adamı: Atahan 
Maçın Kalecisi: Aydın 
Maçın Defansı: Mert 
Maçın Ortasahası: Berkan 
Maçın Forveti: Doğan 
Maçın Golü: Doğan 
Maçın Centilmeni: Ersel