Kayadibi Gençlik Çok Rahat…

Günün maçında Kayadibi Gençlik ve Çotanaklar karşı karşıya geldi. Maçın ilk dakikalarında güzel bir mücadele ile başlayan iki takımda orta sahada mücadelelerini sürdürdü. 5. dakikada Kayadibi Gençlik Atahan’ın golüyle erken bir gol bularak 1-0 öne geçti.Ardında hücum hattında iyi bindirmeler yapan Çotanaklar 15. dakikada gole karşılık vererek durumu eşitledi. Kayadibi Gençlik bu golün ardında tecrübeli ayaklarıyla toparlanmayı bildi ve skoru ilk yarıda Hüseyin’in etkili bindirmeleriyle 4-1 kapattı. İkinci yarının henüz başında golü bulan Kayadibi Gençlik genç ekip Çotanaklar karşışında baskın bir oyunun hakimi oldu. Çotanaklar’da ise kaleci Azat’ın ikinci yarıda oyuna girmesiyle hücum hattında etkili ataklar olmasında etkili bir isim oldu.
Maç boyunda Kayadibi Gençlik ‘ in baskın oyunu göz ardı edilemezdi tabi ancak Çotanaklar takımındaki genç ve yetenekli ayaklar bu maça galip gelmeye yetmedi.
Kayadibi Gençlikte Eren defansta görevini çok iyi şekilde yerine getirdi. Enes ise gerek ilerde takım arkadışlarına yardım ederek gerek defansa dönerek tam bir bek oldugunu gösterdi. Hüseyin ve Atahan ‘ ın uyumu kimsenin gözünden kaçmadı . Galibeyetin en büyük silahları denebilir. Aykut attıgı nefis golle takımına destek oldu. Bahadır ise orta sahada her noktada kendini gösterdi.Kaleci Güray’ın enfes kurtarışları tabiki bütün gözleri büyüledi.
Çotanaklar takımında Fuat ve Alperen defansta görevlerini layıkıyla yerine getirmelerine rağmen golleri engellemeye yeterli olmadı.Orta sahada Önder tam bir oyun kurucu olarak görevini yerine getirdi. Ümit ve Murat forvet hattında çok iyi mücadele vermiş olsalarda galibiyeti getirmeye yeterli olmadı.Tabiki çok güzel bir gole imza atan Kadir’de takımın en iyilerinden biriydi. Azat ilk yarıda kalesinde iyidi fakar golere engel olamadı. İkinci yarıdada sol açıktan etkili bindirmeler olmasında önemli bir isimdi.Her iki takımıda tebrik eder ilerki maçlarında başarılar dileriz.
Maçın Kalecisi : Güray
Maçın defansı : Eren
Maçın ortasahası : Çotanaklar . Önder
Kayadibi Gençlik . Hüseyin
Maçın forveti : Atahan
Maçın adamı : Hüseyin
Maçın gümüş adamı : Aykut

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.