Kayadibi Gençlik Bambaşka!

Dağlılar Kayadibi Gençlik maçına Kayadibi Gençlik takımı daha atak bir oyunla başlarken ilk bölümleri büyük çekişme içinde geçen maçta Kayadibi Gençlik takımı devreye 4 dakika kala attığı 3 golle maçı ilk yarıdan kopardı ve maçı da bu gollerle 4 1 lik skorla kazanarak yükselişini sürdürdü.
Dağlılar Fc takımı özellikle hücum anlamında istediklerini sahaya yansıtamazken ileride çoğalamadılar ve aradıkları pozisyonları bulamadılar. Bu sezon bir türlü istedikleri formu tutamayan ekipte Melih’in yokluğu ciddi anlamda hissedilirken Melih olsun başka bir oyuncu olsun, orta alana bir takviye şart diye düşünüyorum. Oyun kurmakta zorlanan ekipte zaman zaman İsa, kimi zaman da İsmail savunmaya yardıma gelince eski hücum gücünü bir türlü tutturamıyorlar. Savunmada mücadele anlamında geçer not alıp kale bölgesinde de Barkın’ın başarılı performansıyla dirençli bir görüntü sergileseler de atamadıkları goller kalelerinde pozisyon olarak verilince bir yere kadar dayanabiliyorlar ve mağlubiyet kaçınılmaz oluyor. İlk yarıdaki farklı skora rağmen 2. yarıda istekli bir oyun sergileyen ekip çok net pozisyonlardan sonuç alamazken farkı kapatma şansı bulamadılar.
Kayadibi Gençlik takımı belki de son dönemdeki en güzel futbolunu sergilerken hem oynadıkları futboldan keyif aldılar hem de sahadan farklı skorla galip ayrılıp 3 puanı ceplerine koydular. Genel anlamda galibiyeti hake eden bir futbol sergileyen ekip ilk yarıda skor üretmekte zorlanmalarına karşın devrenin sonlarında buldukları 3 golle maçı kopardılar. 2. yarıda vites düşüren ekip yine iyi bir futbol oynamalarına rağmen farkı açma adına çok da gayretli olmayınca sahadan 4 1 lik skorla üstün ayrıldılar. Hem oynan futbol hem de net skor gelecek adına taraftarlarına umut verirken özellikle yapılan paslaşmalar taraftarlarını büyüledi Furkan takımına ciddi bir katkı sağlarken isteği ve mücadelesi ile Hüseyin’le büyük uyum içinde oynadı, takımına büyük katkı sağladı, maçı da bir golle tamamladı. Hüseyin istekli oyununu 2 golle tamamlarken Bahadır uzak mesafeden etkili şutlarla sürekli gol aradı, harika bir asiste imza attı. Aykut da uzun bir aranın ardından formasına yeniden kavuşurken o da takıma büyük katkı sağladı, orta alandaki direnci arttırdı. Eren ve Batuhan savunmada hatasız oynarlarken kaleci Güray maçın gizli kahramanlarındandı, çok kritik kurtarışlara imza attı, farkın azalmasını engelledi.
Maçın Adamı: Hüseyin
Maçın Gümüş Adamı: Furkan
Maçın Kalecisi: Güray
Maçın Defansı: Eren
Maçın Ortasahası: Furkan
Maçın Forveti: Hüseyin
Maçın Golü: Hüseyin
Maçın Centilmeni: Erhan