Kasırga Net Bir Skor İle Galip

Günün 2.maçında Bursa Efsane Spor takımı ile Kasırga takımları karşı karşıya geldi. İlk yarı tam bir Kasırga varken Efsane takımı fazla etkili olamadı ve Kasırga takımı ilk yarıyı önde tamamladı. 2.yarı karşılıklı goller ile geçilirken maçı Kasırga takımı 9-5 kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça oldukça etkili başlayan ekip gol bulma yollarında sıkıntı yaşamazken maçı ilk yarıdan koparmayı başardı ve maçıda net bir skor ile kazandı. Kalede görev alan Emre kurtarışları ile dikkat çekerken 2.yarı oyundan düştü. Savunmada zaman zaman dağılan ekipte Batuhan savunmanın bel kemiğiydi ve maç boyunca takım arkadaşlarının açıklarını kapattı. İleride oldukça efektif olan ekip gol bulma konusunda sıkıntı yaşamazken Davut atakları şekillendiren isimdi ve oyun görüşü ile fark yarattı. Okan ise bulduğu erken goller ile takımını rahatlattı, bitiriciliği ve pozisyon bilgisi ile golü adeta kokladı. İlk dakikadan itibaren oyuna ağırlığını koyan ekip zorlanmadan maçı kazandı.

Kaybetme Faktörleri
Maça rakibin baskısı ile başlayan ekip art arda goller ile geriye düşerken ilk yarı hücum da fazla etkili olamadı, 2.yarı rakibin oyunu salması ile goller bulan ekip maçı 9-5 kaybetmekten kurtulamadı. Kalede görev alan Ahmet bir kaç pozisyonda etkili kurtarışlara imza atsa da yediği bir kaç golde hatalıydı. Savunmada çok açıklar veren ekipte Mehmet savunmada rakibe çok erken dalarken çok kolay geçildi. İleride zaman zaman etkili olan ekipte Abdi takımının ataklarını şekillendirmeye çalışırken çok fazla pas hatası yaptı. Takımının gol yükünü çeken Hüseyin takımının en efektif ismiydi. Tekniği ve hızı ile fark yaratan Hüseyin elinden geleni yapsa da takım arkadaşları kendisine ayak uyduramayınca yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Okan
Maçın Gümüş Adamı:Davut
Maçın Golü:Hüseyin
Maçın Kalecisi:Emre
Maçın Savunması:Batuhan
Maçın Orta sahası:Davut
Maçın Forveti:Okan
Maçın Centilmeni:Burak