Karkay 2543 Son 15 Dakikada Turu Aldı!

Master Cup B grubu 3.maçında Lens ile Karkay 2543 takımları karşı karşıya geldi. Maça Lens takımı hızlı bir başlangıç yaparken erken bulduğu goller ile farkı açtı. Karkay ise ilk yarı bir türlü aradığı golü bulamazken ilk yarıyı 3-0 skor ile Lens takımı önde tamamladı. 2.yarının başında buldukları gol ile Lens takımı farkı 4’e çıkarmayı başarırken ilerleyen dakikalarda Lens takımı rehavete kapıldı. Maçın son 15 dakikasına girilirken skor 4-0’dı. Son 15 dakikada mükemmel bir geri dönüşe imza atan Karkay takımı son dakikada bulduğu gol ile maçı 5-4 kazandı ve bir üst tura çıktı. 

Kazanma Faktörleri

Maça kalelerinde beklemedikleri goller ile geriye düşen Karkay 2543 takımı ilk yarı 3 fark ile geriye düşerken 2.yarı çok iyi bir reaksiyon göstererek üst tura çıkmayı başardı. Kalede görev alan Emre ilk yarı çok basit goller yerken 2.yarı kalesinde adeta devleşti. 2.yarıda yaptığı kurtarışlar ile takımını oyunun içinde tutan Emre takımının üst tura çıkmasında büyük bir payı vardı. Savunmada zaman zaman açıklar veren ekipte Murat savunmayı toparlayan isimdi. Fiziğini çok iyi kullanan Murat bir çok kritik müdahalede bulunurken rakibin neredeyse çoğu atağını kesti. İleride ilk yarı bal yapmayan arı gibi olan ekip maçın son 15 dakikasında çok iyi bir performans sergiledi. Ahmet Yavuz ilk dakikadan itibaren takımını ateşlerken motivasyonunu hep en üst seviyede tuttu. Ahmet Yaldız ise ilk dakikadan itibaren golü koklarken uzaktan attığı şutlar ile etkili oldu. Maçın yıldızı olan Doğan takımının ilk golüne ve son golüne imza atarken mükemmel bir performans sergiledi. Oyun görüşü ile fark yaratan Doğan tekniği ve hızı ile rakipleri çok kolay geçmeyi başardı. Maç içerisinde 4-0 geriye düşse de oyun disiplininden kopmayan Karkay takımı maçı kazanarak üst tura çıkmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri

Maça art arda goller ile başlayan Lens takımı ilk yarıyı 3-0 önde tamamlarken 2.yarı farkı açsa da sonraki dakikalarda rehavete kapıldılar ve oyundan düşerek maçı kaybettiler. Kalede görev alan Burak fiziği ile dikkat çekerken refleksleri ve kurtarışlarıyla fark yarattı. Mükemmel bir maç çıkaran Burak yaptığı kritik kurtarışlar ile takımını ayakta tutarken yediği gollerde ise yapabilecek fazla bir şeyi yoktu ve maçın son dakikaya kadar kafa kafaya gitmesini sağlayan kişiydi. Savunmada  çok fazla yıpranan ekipte Mehmetcan savunmada ayakta kalan tek kişiydi. Topların önüne adeta yatan Mehmetcan savunmada savaşan kişiydi, fakat çok yalnız kaldı. İleride çok fazla bireysel oynayan ekipte Fatih hem savunmada hemde  hücumda elinden geleni yaparken maçın son anlarında yorulunca oyundan koptu. Davut ise takımının ataklarını şekillendiren isimdi. Top alışverişini çok iyi yapan Davut takım arkadaşlarını maç boyunca beslese de zaman zaman top kayıpları yaptı. Maçın son 15 dakikasına 4-0 gibi farklı bir skor ile girmeyi başaran Lens takımı rehavete kapılınca yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Doğan
Maçın Gümüş Adamı:Ahmet Yaldız
Maçın Golü:Doğan
Maçın Kalecisi:Burak
Maçın Savunması:Murat
Maçın Orta sahası:Ahmet Yavuz
Maçın Forveti:Ahmet Yaldız
Maçın Centilmeni:Fatih