Karkay 2543 Siftah Dedi!

Günün 2.maçında Karkay 2543 ile Vasco takımları karşı karşıya geldi. Maça daha iyi başlayan ekip Karkay takımı olurken 5.dakikada Abdül ile öne geçmeyi başaran Karkay takımına cevabı Emre ile veren Vasco skoru koruyamayınca tekrar geriye düştü. Karkay takımı oyuna ısındıktan sonra art arda goller ile ilk yarıyı 6-3 önde tamamlarken, 2.yarıya gol ile başlayan Vasco takımı ümitlense de girdiği gol pozisyonlarını gole çeviremeyince maçı 7-5 Karkay 2543 takımı kazandı.
Kazanma Faktörleri
Maça çok hızlı bir giriş yapan Karkay takımı karşılıklı goller ile 10. dakikaya 2-2 beraberlik ile girerken sonraki dakikalarda maçın kontrolünü eline alarak ilk yarıyı 6-3 önde tamamlarken, 2.yarıya rahat ve skora yönelik bir oyun sergileyince 2.yarı 1 gol bularak maçı 7-5 kazandı. Kalede görev alan Osman 5 gol yemesine rağmen oldukça etkili bir maç çıkardı. Eldivensiz maça çıkan Osman’ın performansı herkesi şaşırtırken galibiyetin mimarlarından oldu. Savunmada zaman zaman kopukluklar olsa da genel olarak iyi bir mücadele sergileyen takımda Murat savunmada çakılı kalan isimdi. Maç boyunca arkadaşlarının hatalarını telafi eden Murat en çok efor sarf edenlerden biriydi. İleride bireysel olarak çok yetenekli olan ekip takım oyununu tam olarak sahaya yansıtamadı. Bekir şık çalımları ve bilek hareketleri ile parmak ısırtırken, ileri uçta görev alan Ahmet takımının en etkili ismiydi, takımının ataklarını şekillendiren Ahmet oyun görüşü ile rakibi açarken attığı 3 gol ile takımına galibiyeti getiren isimdi. Takım olarak takım oyununu sahaya yansıtamayan ekip bireysel yetenekleri ile sonuca giderek galibiyete uzandı.
Kaybetme Faktörleri
Maça temkinli başlayan ekip kalelerinde erken bir gol görse de hemen karşılık verdiler. 10.dakikada bir kez daha geriye düşen ekip bu gole de hemen karşılık verse de 10.dakikadan sonra oyunun kontrolünü rakibe vererek kalelerinde art arda goller gördü ve ilk yarıyı 6-3 geride tamamladı. 2.yarıya gol atarak başlayan ekip umutlansa da rakip savunmasını bir türlü açamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu. Kalede görev alan Ferdi kalesinde 7 gol görse de bir o kadarda pozisyon kurtardı. Refleskleri iyi olan Ferdi savunmanın yaptığı hatalar yüzünden yediği gollerde yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmada tel tel dökülen ekipte uyum yok denecek kadar kötüydü.Savunmadan ileriye giden oyuncuların çoğu geriye dönmez iken Halil savunmada çakılı kalan isimdi ve genelde yalnız kaldı. İleride zaman zaman etkili olan ekip gol yollarında başarılı olsa da savunmada çok kopuktu. Hakan oyunu kuran isimken ileri uçta görev alan Naif takımının en etkili ismiydi. 3 gole imza atan Naif elinden geleni yapsa da takım arkadaşlarından beklediği desteği alamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu. Toplama bir kadro ile sahada olan ekip birbirlerini tanımamalarından dolayı yenildiler.
Maçın Adamı:Ahmet
Maçın Gümüş Adamı:Naif
Maçın Golü:Ahmet
Maçın Kalecisi:Osman
Maçın Defansı:Murat
Maçın Orta sahası:Bekir
Maçın Forveti:Ahmet
Maçın Centilmeni:Ahmet