Karadüzen Takımı Düzeni Sağladı!

Günün ilk maçında Vasco takımı ile Karadüzen takımları karşı karşıya gelirken ilk yarı karşılıklı goller olsa da ilk yarının sonlarına doğru Karadüzen takımı 2-1 öne geçmeyi başardı ve ilk yarı bu skor ile sonuçlandı. 2.yarı Vasco takımı beraberlik için risk aldığı dakikalarda savunmada açıklar verince Karadüzen takımı bu açıkları çok iyi değerlendirdi ve art arda bulduğu goller ile farkı açtı ve maçı Karadüzen takımı 7-4 kazandı.

Kazanma Faktörleri

Maça temkinli başlayan ekip ilk yarıyı 2-1 önde tamamlarken 2.yarı rakibin baskısı ile karşılaşsa da baskıyı üstlerinden hemen attı ve buldukları art arda goller ile maçı kopardı. Kalede görev alan Hakan bir çok kurtarışa imza atarken refleksleri ve kurtarışları ile kalesinde adeta devleşti. Savunmada oldukça uyumlu olan ekipte Murat savunmanın bel kemiğiydi. Maç boyunca arkadaşlarının kademelerine çok iyi giren Murat müdahaleleri ile göz doldurdu. İleride oldukça etkili ayaklara sahip olan ekipte Enes etkili oyunu ve tekniği ile dikkat çekerken Ömer ise maç boyunca arkadaşlarını besledi ve asistleri ile maça damgasını vurdu. Maçın yıldızı olan Resul ise bitiriciliğiyle ve pozisyon bilgisi ile golü adeta kokladı. Attığı 5 gol ile bu sezon gol krallığında bende varım diyen Resul maçın kaderini belirleyen isimdi. İlk dakikadan itibaren maçın temposunu belirleyen ekip maçı zaman zaman zorlansalar da net bir skor ile kazanmayı başardılar.

Kaybetme Faktörleri

Maça rakibi tartarak başlayan ekip geriye düşse de beraberliği hemen yakalasalar da ilk yarıyı geride tamamladılar. 2.yarı rakibi abluka altına almaya çalışan ekip kalesinde golleri görünce oyundan düştü ve maçı kaybetti. Kalede görev alan Sercan kalesinde 7 gol görse de korkusuzca kurtarışları ile alkış aldı. Savunmada dağınık bir görüntü çizen Vasco takımında Yakup savunmanın bel kemiğiydi. Bir an olsun savunmasını terk etmeyen Yakup müdahaleleri ile rakibin çoğu atağını kesmeyi başardı. İleride bireysel yetenekler ile sonuca gitmeye çalışan ekipte İbrahim genelde savunmada görev alırken bugün ilerideydi, beraberlik golüne imza atan İbrahim maçın genelinde istediği toplar ile buluşamadı. Takımının yıldızı olan Mert Mutlu 2 gol ve 2 asist ile yıldızlaşırken bitiriciliğiyle dikkat çekti. Oldukça hızlı olan Mert rakiplerini çok kolay egale ederken bir pozisyonda kanlar içinde kalsa da maça devam ederek takımını yalnız bırakmadı, fakat performansı mağlubiyeti engellemeye yetmedi.

Maçın Adamı:Resul
Maçın Gümüş Adamı:Enes
Maçın Golü:Mert Mutlu
Maçın Kalecisi:Hakan
Maçın Savunması:Murat
Maçın Orta sahası:Enes
Maçın Forveti:Resul
Maçın Centilmeni:Yakup