Karadüzen Son Nefes İle Galip Geldi!

Günün ilk maçında Karadüzen ile Mezunglahbach takımları karşı karşıya geldi. Maçın açılışını Karadüzen takımı yaparken Mezunglahbach takımı 10 dakika içinde bulduğu 2 gol ile öne geçmeyi başarsa da ilk yarı 2-2 beraberlik ile sonuçlandı. 2.yarıya Karadüzen takımı etkili bir başlangıç yaparken art arda bulduğu goller ile 2 farkla öne geçse de Mezunglahbach takımı oyundan kopmayarak farkı azaltmayı başardı, fakat bir türlü beraberlik golünü bulamayınca maçı Karadüzen takımı 6-5 skor ile kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça etkili bir başlangıç yapan Karadüzen takımı öne geçmeyi başarsa da kalesinde ki gollere engel olamayınca geriye düştü. Oyun disiplininden kopmayan ekip ilk yarıyı beraberlik ile kapatmayı başarırken 2.yarının başında öne geçmeyi başardılar ve maçın sonuna kadar skor üstünlüğünü koruyarak maçı kazandılar. Kalede görev alan Nevzat kalesinde bir çok kurtarışa imza atarken yaptığı kritik kurtarışlar ile takımını ayakta tuttu. Savunmada zaman zaman kopukluklar yaşasalar da savunmada görev alan Hakan savunmayı toparlayan isimdi. Yaptığı müdahaleler ile rakibin çoğu atağını kesmeyi başaran Hakan performansı ile savunmayı toparladı. İleride etkili oyuncuları ile sonuca gitmeyi başaran ekipte Süleyman takımının dinamosu gibiydi. Sahada basmadık yer bırakmayan Süleyman oyun görüşü ile takım arkadaşlarını çok iyi besledi. Maçın yıldızı olan Resul ise bitiriciliği ile dikkat çekerken attığı 4 gol ile maçın kaderini belirlerken pozisyon bilgisi ile golü adeta kokladı. İlk yarı geriye düşse de oyun disiplininden kopmayan ekip zor da olsa galibiyete ulaşmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri
Maça temkinli başlayan Mezunglahbach takımı geriye düşse de öne geçmeyi başardı. Fakat skoru koruyamayan ekip ilk yarıyı beraberlik ile tamamladı. 2.yarının başında geriye düşen ekip sonrasında bir türlü beraberlik golünü bulamayınca yenildi. Kalede görev alan Kenan bir kaç golde bariz hata yapsa da genel olarak iyi bir performans sergiledi. Savunmada zaman zaman uyum sağlayan ekipte Hamza savunmada çakılı kalan isimdi. Rakibin çoğu atağına müdahale etmeyi başarsa da bazı pozisyonlarda yalnız kaldı. İleride topu çok iyi çeviren ekipte Ömer hem savunmada hemde hücumda çok fazla efor sarf etse de topu ayağında çok fazla tuttu. Takımının beyni olan Enes ise şık bilek hareketleri ile parmak ısırtırken oyun zekası ile takımına katkı sağlasa da performansı yenilgiye engel olamadı. İlk yarı öne geçmeyi başaran ekip 2.yarı geriye düştükten sonra bir türlü beraberlik golünü bulamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Resül
Maçın Gümüş Adamı:Süleyman
Maçın Golü:Resül
Maçın Kalecisi:Nevzat
Maçın Savunması:Hakan
Maçın Orta sahası:Süleyman
Maçın Forveti:Resül
Maçın Centilmeni:Enes