Karadeniz City Çok Rahat!

Karadeniz City ile Alkoliko Bilbao takımlarını karşı karşıya getiren müsabakaya Karadeniz City fırtına gibi başlarken erken buldukları gollerle maçı koparıp 3 puanı ceplerine koydular.
Karadeniz City maçın başında buldukları pozisyonları iyi değerlendirirken buldukları erken gollerle maçtan rahat bir galibiyetle ayrıldılar. İlk yarısını 3 0 önde tamamlayan ekip 2. yarının başlarında 6 0 lık skor avantajını yakalarken rakibin oyundan tamamen düşmesiyle çok da zorlanmadan bir galibiyet aldılar. Akın ve Onur 2 şer gole imza atan isimler olurken Yasin maçın başlarındaki kurtarışlarla takımını ayakta tuttu.
Alkolik Bilbao maça istediği gibi başlamasına karşın buldukları pozisyonları gole çevirememeleri en büyük handikapları oldu. Açılan skora rağmen mücadeleyi bırakmayan ekipte en büyük eksik gol olurken son vuruşlarda çok eksiktiler. Kaleci Aydın’ın da gününde olmaması basit goller yemelerine sebep olurken takıma yeni katılan oyuncular takıma adapte olamadı. Doğan orta alanın en çok koşan isimlerinden olurken Muhammed attığı 2 golle takımın skor yükünü çeken oyuncu oldu.
Maçın Adamı: Akın
Maçın Gümüş Adamı:Onur
Maçın Kalecisi: Yasin
Maçın Defansı: Mikail
Maçın Ortasahası: Onur
Maçın Forveti: Akın
Maçın Golü: Akın
Maçın Centilmeni: Doğan