Karadağ Mobilya Bozguna Uğradı…

Maçın Adamı: Serkan
Maçın Gümüş Adamı: Mustafa Ç.
Maçın Kalecisi: Ali
Maçın Defansı: Emre
Maçın Ortasahası: Serkan
Maçın Forveti: Yusuf
Maçın Golü: Mustafa Ç.
Maçtan Notlar;
Karşılaşmaya her iki takımda dengeli başladı. İlk 15 dakika boyunca rakibini tartıp oyun düzeni kurmaya çalıştılar. Maçın ilk çeyreğine girerken gözen çarpan en tehlikeli atak sağ kanattan rakiplerini ekarte edip sert ve düzgün şutla direği nişanlıyan Karadağ Mobilya Fc takımından Muhammet oldu. İlk yarının sonlarına doğru tempo artmaya başladı ve baskıyı arttıran Karadağ Mobilya hızlı çıktğı ataklarda geride eksiklik bırakarak Yıldırım Fc takımına boş alanlar bıraktı. Yıldırım Fc takım forveti Serkan bu pozisyonları affetmeyerek durumu 3-1 taşıdı. Karadağ Mobilya hızlı kontra ataklar yaparak ilk yarının sonunda Mustafa (2) Bilal (1) golleri ile durumu 3-3 getirdiler ve ilk devre kıyasıya çekişme ile sona erdi.
İkinci yarıya fırtına gibi başlayan Karadağ Mobilya FC Mustafanın bulduğu kafa golleri ile durumu 5-3 e taşıdılar. Yıldırım FC taktiksel bir değişiklik yaparak Serkanı önde oynatıp gol yollarında etkili olmaya başladılar. Yıldırım FC takımı iyi pas yapararak Serkanın on dakikada üç gol atmasıyla birden bütün dengeleri değiştirerek 3-6 öne geçmeyi başardılar. Skorun ve oyunun etkisini rakibin üstüne yıkmak isteyen Yıldırım FC maçın kalan kısmında rahat bir oyun sergileyip sahadan 5-11 gibi farklı bir skorla galip ayrıldılar.
Karadağ Mobilya takımı ilk yarıda bir ara skor üstünlüğünü eline almasına karşın bu üstünlüğü devrenin sonunda koruyamadı ve yenik duruma düştü. 2. yarıya da istekli başlamalarına karşın savunmada verilen büyük boşluklar takımın ipini çekti. Savunma disiplini olmayan ekipte Kaleci Hasan’ın da vasat performansı mağlubiyeti tetikledi. Mustafa attığı gollerle takımın en hareketli ismi olurken Ramazan da bir diğer gayretli oyuncu olarak göze çarptı.
Yıldırım Fc takımı ise 2 kez farklı şekilde geriye düşmesine karşın skoru yakalamasını bildi ve savunma kurgusunu hiç bozmadan çok koşan rakipleri karşısında ayakta durup 3 puanı ceplerine koydular. Serkan attığı gollerle geceye damgasını vururken Kaptan Yusuf da fırsatçılığıyla attığı gollerle skora ciddi katkı sağladı.

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.