Kaptan Levent Takımını Sırtladı!

Gecenin 2. maçında Yeninesil ile Doruk Sağlık takımları karşı karşıya gelirken Yeninesil takımı 2-0 lık skoru yakalamasına rağmen net pozisyonları cömertçe harcayınca maçtan 3 2 lik skorla mağlup ayrıldı ve lige mağlubiyetle başladı.
Kazanma Faktörleri:
Doruk Sağlık takımı maça iyi pas yapıp iyi oyun kurarak başlasa da rakip kaleciyi geçemeyince skor üretmekte zorlandılar. Hücum anlamında iyi bir kadro ile sahaya çıkmalarına rağmen son vuruşlarda istenilen performansı sergileyemeyen ekipte 2 gol savunma oyuncusu olan Kaptan Levent’ten geldi, takımın golcüleri bugün suskun olunca skor üretmekte oldukça zorlandılar. Kalabalık atak yapan ekip bugün savunma anlamında da iyi bir görüntü sergilemezken şans yanlarındaydı, rakip takım çoğu pozisyonu cömertçe harcadı, kalelerinde verdikleri pozisyonlarla sahadan hiç de beklemedikleri bir skorla mağlup ayrılabilirlerdi fakat hem şanslarının yanlarında olması hemde kaleci Fatih’in başarılı performansı takımın maça ortak olmasına sebep oldu. Son bölümlerde baskıyı arttıran ekip rakibin gardını düşürürken attıkları gollerle 3 puana uzandılar ve yollarına emin adımlarla devam ettiler. Uzun zamandır ilk defa bu kadar zorlanan ekip iyi futbol oynamalarına rağmen skor üretmekte zorlanınca oldukça stresli dakikalar geçirdiler diyebiliriz. Kaleci Fatih kurtarışlarıyla gecenin adamı olurken kaptan Levent sol bek oynamasına rağmen bindirmeleriyle attığı 2 golle takımını sırtladı, galibiyette büyük rol oynadı.
Kaybetme Faktörleri:
Yeninesil takımı maça çok iyi başlarken ilk bölümlerde orta alanda çok iyi mücadele ettiler, rakibe çok fazla topla rahat oynama şansı vermediler, iyi mücadele ederek rakibin etkili ayaklarını durdurmasını bildiler. Buldukları gollerle 2 0 lık skoru yakalamalarına rağmen çok net pozisyonlardan sonuç alamadılar. İlk yarıyı 2 1 önde tamamlayan ekip 2. yarının başlarında öyle net pozisyonları değerlendiremediler ki skoru 4-1 e 5-1e getirebilirlerdi, bu dakikadan sonra da rakibin maçı çevirmesi oldukça zorlaşırdı fakat bu fırsatları değerlendiremeyerek rakibin de direncini arttırdılar ve kalelerinde daha fazla pozisyon vermeye başladılar. Aslında kalelerinde çok fazla şut görmelerine rağmen Servet’in olağan üstü performansıyla maç boyunca ayakta kalan ekip net pozisyonlardan da sonuç alamayınca Servet’in de gardının düşmesiyle kalelerinde peş peşe goller gördüler ve sahadan 3 2 lik skorla mağlup ayrıldılar. 3 2 yenik durumdayken bile net pozisyonlar bulmalarına rağmen son vuruşlarda kötü bir performans sergileyen ekip mağlubiyete engel olamazken alınan mağlubiyete rağmen geçen sezonun şampiyonu Doruk Sağlık gibi bir takımı çok zorlayan ve hatta galibiyeti onlara hediye eden ekip oldukça iyi bir performans sergilediler, özellikle mücadeleleri üst düzeydi ve önceki sezonlardan çok farklı bir maç ortaya koydular. Tek eksik goldü, bu da maçın kaybedilmesine sebep oldu.
Maçın Adamı: Levent
Maçın Gümüş Adamı: Fatih
Maçın Kalecisi: Fatih
Maçın Defansı: Levent
Maçın Ortasahası: Nahoyo
Maçın Forveti: Muhammet
Maçın Golü: Levent
Maçın Centilmeni: Volkan