Kaos, Young Boys Karşısında Zorlanmadı!

Günün 2.maçında Kaos ile Young Boys takımları karşı karşıya geldi. Kaos takımı maça hızlı bir giriş yaparken erken bulduğu goller ile Kaos takımı farkı açtı. Young Boys takımı ilk yarı 1 gol atmayı başarırken ilk yarı Kaos takımının 5-1 skor üstünlüğünü ile geçildi. Kaos takımı 2.yarı farkı açmaya devam ederken Young Boys takımı hücumda bir türlü aradığı golleri bulamayınca maçı Kaos takımı 11-2 gibi farklı bir skor ile kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça çok hızlı ve baskılı başlayan Kaos takımı maçın kontrolünü ilk dakikadan eline alırkan ilk yarıyı 5-1 skor ile önde tamamlarken maçın fişini neredeyse ilk yarıdan çekti. 2.yarı rehavete kapılmadan baskısına devam eden ekip farkı açmaya devam etti ve maçı farklı bir skor ile kazanırken kalede görev alan Berkan kalesinde refleksleri ve çevikliği ile dikkat çekerken çoğu pozisyonda kalesini terk ederken takımını zor durumda bıraktı. Savunmada oldukça uyumlu olan Kaos takımında bütün oyuncular birbirlerinin açıklarını çok iyi kapatırken İsa savunmanın bel kemiğiydi. Rakibin neredeyse her atağına ayak koyan İsa topu hücumlara da çok iyi soktu. İleride takım oyunu ile sonuca giden Kaos takımında Mehmet takımının ataklarına yön verirken oyun görüşü ve attığı kilit paslar ile dikkat çekti. Özgür ise ince bilek hareketleri ile dikkat çekerken hızı ve uzaktan attığı sert şutlar ile rakibi oldukça zorlarken attığı 6 gol ile maçı koparan isimdi. Rakibi karşısında fazla zorlanmadan galibiyete ulaşan ekip Play Off’lar öncesi rakiplerine göz dağı verdi.

Kaybetme Faktörleri

Maça kalelerinde beklemedikleri bir gol görerek başlayan Young Boys takımı ilk yarıyı 4 fark ile geride tamamlarken 2.yarı daha atak bir oyun sergileseler de bir türlü aradıkları golü bulamayınca oyundan düştü ve maçı farklı bir skor ile kaybettiler, kalede görev alan Hamza kalesinde çok fazla pozisyon görürken elinden geleni yapsa da yediği gollerde yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmada çok fazla zorlanan ekipte Serdar takımın en genç isimlerinden biri olsa da savunmada dikkat çeken isimlerden biriydi. Tekniği ile dikkat çeken Serdar savunmada rakibi iyi karşılaşa da zaman zaman yalnız kaldı. Hücum bölgesinde zaman zaman etkili olsa da Maçın genelinde pasif kalan ekipte Enes takımının en etkili ismiydi. Attığı 2 gol ile takımını ayakta tutmaya çalışsa da takım arkadaşlarından beklediği desteği alamayan Enes’in performansı farklı yenilgiyi engellemeye yetmedi. Salih takımının ve sahanın en olgun ismi olurken uzaktan attığı sert şutlar ile etkili olsa da bu maç direkleri dövünce skora katkı veremedi. Maçın temposunu rakip ayarlayınca hücum bölgesinde etkili olamayan ekip maçı farklı bir skor ile kaybetmekten kurtulamadı.

Maçın Adamı:Özgür
Maçın Gümüş Adamı:Mehmet
Maçın Golü:Özgür
Maçın Kalecisi:Berkan
Maçın Savunması:İsa
Maçın Orta sahası:Mehmet
Maçın Forveti:Özgür
Maçın Centilmeni:Enes