Kaos Takımı 6 Kişi Galibiyete Uzandı!

Günün 2.maçında Alkolik Bilbao ile Kaos takımları karşı karşıya geldi. Kaos takımı maça 6 kişi çıksa da çok etkili bir başlangıç yaptılar ve 2-0 öne geçmeyi başardılar, Alkolik Bilbao takımı ise bu gollerin etkisini üzerlerinden hemen atarak skoru eşitlemeyi başarsa da ilk yarının son anlarında Kaos takımı bir gol daha buldu ve ilk yarıyı 3-2 Kaos takımı önde tamamladı. 2.yarı Alkolik Bilbao takımı öne geçmek için baskılı bir başlangıç yaparken art arda bulduğu goller ile öne geçse de Kaos takımı bu gole hemen cevap vermeyi başardı ve maça denge geldi. Kalan dakikalarda 2 ekipte bir çık gol pozisyonuna girse de Kaos takımı golü bulan taraftı ve maçı 1 kişi eksik oynamalarına rağmen maçı Kaos takımı 5-4 kazanmayı başardı.

Kazanma Faktörleri
Maça 1 kişi eksik başlayan ekip buna rağmen baskılı bir oyun sergileyerek maça başladı ve 2-0 öne geçmeyi başardı, rakibine skor olarak yakalansa da ilk yarıyı 1 fark ile önde tamamlamayı başaran ekip 2.yarının başında geriye düşse de oyun disiplininden kopmadı ve maçı kazanmayı başardı. Kalede görev alan Berkin kurtarışları ile takımını ayakta tutarken refleksleri ve atikliği ile kaleciliğini kanıtladı. Savunmada çok uyumlu olan ekip eksik olmalarından dolayı kademeli bir oyun anlayışı sergiliyordu. Savunmada görev alan Halil savunmanın bel kemiğiydi. Çok fazla efor sarf eden Halil neredeyse rakibin her topuna ayağını uzatarak golleri engelledi. İleride tek toplar ile sonuca gitmeye çalışan ekipte oldukça yetenekli oyuncular vardı. Takımını bir maestro şefi gibi yöneten Burak oyun görüşü ile takımı eksik olmasına rağmen bunu hiç belli etmedi. Maç boyunca arkadaşlarını besleyen Burak klas pasları ile rakibi çözen isimdi. Maçın yıldızı olan Berkant ise mükemmel gollere imza atarken takımının skor yükünü çeken isimdi. Bitiriciliğiyle rakip kaleciyi oldukça zorlayan Burak muazzam bir maç çıkardı. Maça 1 kişi eksik başlamalarına rağmen tecrübeleri ile bu eksiği kapatan ekip zor da olsa galibiyete ulaşmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri
Maça kalelerinde şok goller yiyerek başlayan Alkolik Bilbao takımı 2-0 geriye düşerken skoru eşitlemeyi başarsa da ilk yarıyı geride tamamladı. 2.yarı ilk defa öne geçmeyi başaran ekip skoru korumayı başaramayınca yenilgi kaçınılmaz oldu. Kalede görev alan Aydın çok basit hatalar yaparken bugün bekleneni veremedi. Savunmada rakibe çok fazla açık alan bırakan ekipte Umut savunmada görev almasına rağmen zaman zaman ileriye çıktı ve geri dönmede sıkıntı yaşayınca takım arkadaşlarını zor durumda bıraktı. İleride rakibi eksik olmasına rağmen bir türlü topu çeviremeyen ekipte Mert takımının 2 golüne imza atarken sonraki dakikalarda takım arkadaşlarına toplar çıkardı. Takımının en etkili ismi olan Mert takımı adına her şeyi yapsa da takım arkadaşlarından beklediği reaksiyonu alamayınca performansı mağlubiyeti engellemedi. Sedat ise takımının ileri ucunda görev alırken 1 gole imza attı, fakat bir çok gol pozisyonunu harcayarak takımını gollerden etti. Rakibi eksik olmasına rağmen oyunun kontrolünü eline alamayan ekip yenilgiye boyun eğdi.

Maçın Adamı:Berkant
Maçın Gümüş Adamı:Berkin
Maçın Golü:Berkant
Maçın Kalecisi:Berkin
Maçın Savunması:Halil
Maçın Orta sahası:Burak
Maçın Forveti:Berkant
Maçın Centilmeni:Mert