Kaos Parma’yla Moral Buldu!

Cesse halısaha ligi açılış ligi karşılaşmasında gecenin geç saatlerinde ligin köklü kulüplerinden Parma ile ligin yeni takımlarından kaosun karşı karşıya geldiği maçta farklı bir skor ile galibiyete uzanan takım Kaos takımı oldu ve kaos takımı lige hızlı bir giriş yaptı.
Kaybetme faktörleri
Parma takımı maça iyi başlasa da kalecinin yaptığı basit hatalar ile maça tutunamadı. İlk yarıda 2 kez geriye düşüp tekrar beraberliği sağlasa da kalelerinde gördükleri 3.golde kaleci Hüseyin’in topu elinden sektirip rakibin önüne bırakınca takım olarak oyundan düşen Parma takımı farklı mağlubiyeti engelleyemedi. Kaleci Hüseyin takımın en önemli mevkisindeydi fakat çok basit hatalar yaparak takımının kalesinde hiç güven vermedi. Yediği çoğu golde hatası olan Hüseyin bugün iyi gününde değildi. Savunmanın ve takımın bel kemiği olan Fatih’in play-off’lardan elendikten sonraki bu maçta umursamaz tavırları takımını etkiledi son dakikalarda rakibin oyunu bırakması ile 2 gole imza atan Fatih etkisiz bir maç çıkardı. İleride Davut ile Emre yakınları adına her şeyini ortaya koysa da takım olarak gününde olmayan Parma takımını topta sevmeyince farklı yenilgi onlar için kaçınılmaz oldu. Sonraki maçlarda Parma takımına başarılar diliyoruz.
Kazanma faktörleri
Kaos takımı maça çok iyi bir giriş yaptı ve ilk dakikalarda öne geçti. 2 kere rakibi skoru eşitlese de rakip kaleci Hüseyin’in hatalarını çok iyi değerlendiren ekip rakip takımın oyundan düşmesi ile farklı skor ile maçı kazanmasını bildiler. Kaos takımının kalesi tam bir kaostu maç boyunca kalesindeki ismi değiştiren Kaos takımı sonraki maçlarda da bu şekilde kalesinde belirsizlik olursa büyük sıkıntı yaşar diye düşünüyoruz. Takımın en etkili isimleri olan Bedirhan ile Burak maç boyunca takımlarının en efektif oyuncularıyla. Bedirhan uzaktan şutları ile tekniğini gösterirken Burak ise hırsı ve bitiriciliği ile maçı kopartan isim oldu, sonraki maçlarda kaos takımına başarılar dileriz.
Maçın Adamı : Burak
Maçın Gümüş Adamı: Emirhan
Maçın Kalecisi: Berkant
Maçın Defansı: Enis
Maçın Ortasahası: Halil
Maçın Forveti: Burak
Maçın Golü: Emirhan
Maçın Centilmeni: Fatih