Jogobonito Galibiyetle Tanıştı!

Gecenin 3. maçında Tayfa ile Jogobonito takımları karşı karşıya gelirken Jogobonito takımı maç boyunca sürdürdüğü skor avantajını koruyup sahadan 3 puanla ayrıldı ve galibiyetle tanışmış oldu.
Kazanma Faktörleri:
Önceki maçlara göre daha istekli bir oyun sergileyen ekip daha çok pozisyon bulurken bunları değerlendirme konusunda genel anlamda başarılıydı ve sahadan da farklı skorla galip ayrıldı. 2. yarıda skor avantajı ellerindeyken ciddiyetten uzaklaşıp net pozisyonları cömertçe harcasalar da bu pozisyonları ilerleyen dakikalarda aramadılar ve rakibe göre daha çok pozisyona girip haklı bir galibiyet aldılar diyebiliriz. Sezer attığı 6 golle takımını sırtlayan isim olurken galibiyette büyük rol oynadı.
Kaybetme Faktörleri:
Tayfa takımı maçın başında 2-0 yenik duruma düşse de sonradan oyunu toparlarken skora denge getirmesini bildi. Burak’ın sakatlanıp kaleye geçmesiyle oyun kurgusu bozulan ekip peş peşe şanssız goller yerken sahadan şanssız bir mağlubiyetle ayrıldılar diyebiliriz. Oyun olarak maçın sonuna kadar maçı bırakmasalar da son vuruş olarak şanssız bir maç geçiren ekip Kaptan Şerif’in yokluğunu özellikle motivasyon anlamında oldukça hissettiler ve önceki maçlardaki hırsları yoktu diyebiliriz. Seyit ilk yarıdaki 2 güzel golüyle takımını ayakta tutmaya çalışsa da o da son vuruşlarda çok şanssızdı, kaleyi defalarca yoklamasına karşın gol sayısını arttıramadı.
Maçın Adamı: Sezer
Maçın Gümüş Adamı: Mehmet
Maçın Kalecisi: Ali
Maçın Defansı: Hüseyin
Maçın Ortasahası: Mehmet
Maçın Forveti: Sezer
Maçın Golü: Seyit Ahmet
Maçın Centilmeni: Celalettin