Jenga Kazanmayı Hatırladı!

Günün maçında Jenga ile Özkaradeniz takımları karşı karşıya gelirken kıran kırana geçen maçta kazanan 6 4 lük skorla Jenga oldu ve galibiyet hasretini bitirdi.

Jenga takımı maça istekli başlarken erken bulduğu gollerle skor avantajını eline aldı. 2. yarıda daha kontrollü oynayan ekip kontra toplarla rakip kalede etkili olurken farkı açıp sahadan rahat bir galibiyetle ayrıldılar. Semih ve Sezer savunmada rakibe göz açtırmazken kaleci Arif de etkili kurtarışlarıyla takımını maç boyunca ayakta tuttu, bugün maçı iyi savunma ve iyi kaleci performansı aldı diyebiliriz, Orhan da 4 golüyle geceye damgasını vuran isim oldu.

Özkaradeniz takımı ilk yarıda tutuk bir oyun oynarken istedikleri pas organizasyonlarını yapamadılar, gol yollarında çok tutuktular. 2. yarıda topla daha çok oynasalar da gol yollarında çok şanssızdılar ve skor üretemeyince maça ortak olamayıp sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. Bu akşam performans anlamında beklentileri karşılayamayan ekip buna rağmen diri bir görüntü sergilerken gol yollarındaki sorunları çözmeleri gerekiyor.

Maçın Adamı : Orhan

Maçın Gümüş Adamı: Sezer

Maçın Kalecisi: Arif

Maçın Defansı: Sezer

Maçın Ortasahası: Semih

Maçın Forveti: Orhan

Maçın Golü: Aliu

Maçın Centilmeni: Mahmut