Jenga 2. Turda!

Play Off 1. Tur maçında Jenga ile Pijon takımları karşı karşıya gelirken final tadında geçen maçta kazanan Jenga takımı oldu ve 2. tura yükseldiler.

Jenga takımı maça çok hızlı başlarken maçın başlarında buldukları peş peşe 2 golle bir anda öne geçtiler. Bu goller maçın rahat geçeceğini işaret etse de işler istedikleri gibi gitmedi ve oyun bir anda tersine döndü. Rakibin baskılı oyunu karşısında oldukça zorlanan ekip 2. yarıda 2 1 yenik durumda oyunu tutmayı başardılar ve buldukları golle 3 1 öne geçtiler. Son bölümde gol yeseler de bu gol tura engel olmadı ve sahadan 3 2 lik skorla galip ayrıldılar. Daha çok uzun toplarla gol arayan ekip üretkenlik anlamında sıkıntı yaşalarken maça kalecisiz çıkmalarına rağmen Sezer Arif’in yokluğunu aratmadı. Emre attığı 2 golle takımın skor yükünü çeken isim olurken Orhan orta alanda iyi işler yaptı, Semih savunmada öne çıkan isim oldu.

Pijon takımı maça çok kötü başlarken peş peşe yedikleri 2 golle bir anda şok bir skorla karşılaştılar. Fakat bu gollerden sonra beklenenin aksine oyunu bırakmayan ekip baskılı oyunla maçın kontrolünü eline alıp rakip kalede oldukça etkili bir ilk yarı geçirdiler. İlk yarıdan 4 5 net pozisyondan sonuç alamayan ekip 2 kere de direklere takılırken 2. yarıda uzun süre 2 1 devam eden maçta gol bulamadılar ve yedikleri şanssız golle 3 1 yenik duruma düştüler. Son dakikada gelen gol takımı umutlandırsa da beraberlik golü gelmedi ve sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. Müthiş bir maç çıkaran ekip son vuruşlarda çok şanssız bir maç geçirirken skor üretememeleri en büyük handikapları oldu. Erkan orta alanda çok istekli bir oyun sergilerken Adem attığı 2 golle takımın skor yükünü çekti.

Maçın Adamı: Emrecan

Maçın Gümüş Adamı: Semih

Maçın Kalecisi: Sezer

Maçın Defansı: Semih

Maçın Ortasahası: Orhan

Maçın Forveti: Emrecan

Maçın Golü: Adem

Maçın Centilmeni: Erkan