İstanbul Ayakkabı’dan Büyük Zafer!

Gecenin ilk maçında lider Mezunsther ile İstanbul Ayakkabı takımları karşı karşıya geldi. Baştan aşağı büyük çekişme içinde geçen maçı İstanbul Ayakkabı takımı büyük süpriz yaparak 3 2 lik skorla üstünlükle tamamladı ve ligde ilk galibiyetini aldı. Oyunun kontrolü genel anlamda Mezunsther takımında olsa da çok gol kaçıran ekip skor üretmekte zorlanınca ligdeki 2. mağlubiyetini almış oldular.
İstanbul Ayakkabı takımı rakibe göre daha mütevazi bir kadro ile sahaya çıkarken ligdeki ilk maçlarına ve önceki döneme bakışla maçtan puan çıkarması rakipten daha az bir olasılıktı fakat bugün büyük bir mücadele örneği sergileyen ekip hiçbir maçın oynanmadan kazanılmıcanı bir kez daha göstermiş oldular ve güçlü rakiplerini 3 2lik skorla geçip büyük bir zafer elde ettiler. BU galibiyet onların bu sezon için iddialı olduklarını gösterirken bu mücadeleyi önümüzdeki maçlara taşıdıklarında başarılı sonuçlarını sürdüreceklerini düşünüyorum. Geride çok iyi kapanan ekip Sadettin’in önderliğinde rakibe çok da boş alan bırakmazken üst düzey mücadele sergilerken, biraz da şanslarının yardımıyla önemli bir galibiyete imza attılar. Rakibe göre topla daha az oynayan taraf olsalar da etkili kontra ataklarla rakip kalede net pozisyonlar bulan ekibin 2 de topu direkte patladı. Mübeyye attığı 2 golle galibiyette büyük rol oynarken Erdi de orta alanda çok istekliydi, klas bir gole imza attı. Sadettin savunmasını çok iyi yönetirken galibiyetin gizli kahramanlarından oldu, Hayri ve Yiğitcan maç boyunca büyük özveriyle gayretli bir oyun sergilediler, Apo ise kalesinde çok kritik kurtarışlara imza atarak maçın kırılma anlarında hep ön plana çıkan ismi oldu.
Mezunsther United takımı için bugün söylenecek tek şey ‘Olmayınca Olmuyor’ diyebiliriz. Gol için her şeyi yapan maç boyunca oyunun kontrolünü elinde tutan, genel olarak 4 kişiyle hücum yapan ekip skor üretme konusunda son derece şanssız olunca sahadan hiç de beklemedikleri bir skorla mağlup ayrıldılar. Bugün için aslında takım adına söylenecek çok da bir şey yok, güzel de bir futbol sergilediler ama son vuruşlarda çok şanssızdılar. Özellikle orta sahanın etkili ismi Abdullah son vuruşlarda son derece şanssız bir maç geçirirken 8 9 şutta çerçeveyi bulmakta zorlandı. Ahmetcan orta alanda yine oldukça iyi bir oyun sergilerken Mehmet ileri uçta istediği topları çok da alamadı.
Maçın Adamı: Mübeyye
Maçın Gümüş Adamı: Sadettin
Maçın Kalecisi: Apo
Maçın Defansı: Sadettin
Maçın Ortasahası: Ahmetcan
Maçın Forveti: Mübeyye
Maçın Golü: Erdi
Maçın Centilmeni: Mehmet T.

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.