Hüseyin’den Kaptanına 6 Gollük Gönderme!

Gecenin maçında Kayadibi Gençlik ile Gümüşhane Gençlik takımları karşı karşıya gelirken ilk yarısı büyük çekişme içinde geçen maçın 2. yarısında farkı açan Kayadibi Gençlik takımı sahadan 7 3 lük skorla galip ayrıldı ve ihtiyacı olan bir galibiyetle sahadan ayrıldı.
Kayadibi Gençlik takımı inişli çıkışlı performans sergilediği bir dönemde bir çok as oyuncusundan yoksun bir şekilde sahaya çıkmasına rağmen maç boyunca sahada çok koşup iyi mücadele edip disiplinli bir oyun anlayışıyla sahadan farklı galibiyetle ayrıldı ve büyük bir moral buldu.
Savunma disiplinini maç boyunca elden bırakmayan ekip hatta zaman zaman 4 lü savunmaya dönerek rakibe çok da pozisyon vermezken ileri uçta Hüseyin’in bitiriciliği ile farka koştu ve tecrübeli oyuncunun 6 golle yıldızlaştığı maçta kritik bir galibiyet aldı. Orta alanda Bahadır çok istekliydi çalışkan bir görüntü sergiledi, jeneriklik de bir gole imza attı. Takımla ilk maçına çıkan Sezgin de çok çalışkandı, zaman zaman savunmaya yardımcı oldu, ayağa paslarıyla takımını atağa kaldıran isimlerin başında geldi. Savunmanın en tecrübeli isimlerinden Kudret yerinde hamleleriyle dikkat çekerken Kazım bitmek bilmeyen enerjisi ile takımın en iyilerindendi, oldukça başarılı bir maç çıkardı, kaleci Eren ise gününde olduğunda neler yapabileceğini bir kez daha gösterirken maçın gizli kahramanlarındandı.
Gümüşhane Gençlik yaklaşık 1 senelik aranın ardından lige geri dönüş yaparken ilk yarıda çok iyi bir oyun sergileyip maça ortak olmalarına karşın 2. yarıda yapılan oyuncu değişikliği ile maçı adeta rakibe hediye ettiler ve ilk maçlarından mağlubiyetle ayrıldılar. Kadro olarak iyi bir 7 li ile sahaya çıkan ekip buna paralel ilk yarıda etkili ataklar yapıp goller de buldular ve devreye 4 3 geride girdiler. Kaleci Mustafa’nın oyuna geçmesiyle oyunda
bir çok oyuncunun oyun pozisyonu değişince oyun kontrolünü tamamen kaybettiler ve sahadan farklı bir skorla mağlup ayrıldılar. 2. yarıda atak bir oyun sergilemelerine karşın son vuruşlarda rakip kaleciyi geçememeleri en büyük şanssızlıkları olurken asıl sorun savunmadaydı ve bu bölgede büyük boşluklar verdiler, mağlubiyet kaçınılmaz oldu.
Maçın Adamı: Hüseyin
Maçın Gümüş Adamı: Bahadır
Maçın Kalecisi: Eren
Maçın Defansı: Kazım
Maçın Ortasahası: Bahadır
Maçın Forveti: Hüeyin
Maçın Golü: Bahadır
Maçın Centilmeni: Doğan