Hüseyin Attı, Palermo Coştu!

Gecenin son maçında zirve takipçisi Palermo ile Hazinlerspor takımları karşı karşıya gelirken skor avantajını maç boyunca elinde tutan Palermo sahadan farklı bir skorla galip ayrılıp yükselişini sürdürdü.
Kazanma Faktörleri:
Palermo takımı maça iyi başlarken rakip kalede bulduğu pozisyonların çoğunu gole çevirerek sahadan çok da zorlanmadan farklı bir skorla galip ayrılıp yükselişini sürdürdü. Rakibe göre tecrübesini iyi kullanan ekip özellikle 2. yarıda kontra toplarla etkili olurken rakip savunmada bulduğu boşlukları iyi değerlendirip farka koşmasını bildi. Bu maçta istedikleri pas oyununu çok da oynamasalar da kadro yapısı ile önceki maçlara bakışla gelecek adına umut veren bir oyun sergileyen ekip 2 maçtır sahadan farklı galibiyetlerle ayrılarak play off öncesi olumlu sinyaller veriyor. Mert takviyesinin ardından Olcay takviyesi de orta alana dinamizm katarken kaptan Hüseyin fırsatçılığı ile ağları tam 9 kere sarstı ve kariyer rekoru kırarak geceye damgasını vurdu.
Kaybetme Faktörleri:
Hazinlerspor ligde çıktıkları ilk maçta adeta tecrübesizliklerinin kurbanı olurken çok da atak bir oyun sergilemesine karşın son vuruşlardaki şanssızlıklarıyla sahadan farklı bir skorla mağlup ayrıldılar. Skordaki farka bakıldığında kötü bir oyun oynadıkları düşünülebilse de belki de rakiple aynı sayıda pozisyona girdiler desek abartmış olmayız, zira maça fırtına gibi başlayan ekip futbol adına herşeyi yaparken, uzaktan şutlarla gol aradılar, kanatlardan orta yapıp etkili kafa vuruşlarıyla gol aradılar, ceza alanı içine girerek gol aradılar fakat son vuruşlarda olağanüstü denecek şekilde şanssızdılar, birçok fırsatı değerlendiremediler. Bunun dışında takımda hücum özellikli oyuncu sayısının fazla olması savunmada büyük boşluklar vermelerine sebep olurken çok pozisyonu değerlendiremeyip savunmada da büyük boşluklar verip kalelerinde goller görünce mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Buna rağmen ilerleyen haftalarda iyi işler yapacaklarını düşündüğüm genç ekip özellikle savunmayı sağlamlaştırmalılar diye düşünüyorum.
Maçın Adamı: Hüseyin :
Maçın Gümüş Adamı: Mert
Maçın Kalecisi: Eren
Maçın Defansı: Kadir
Maçın Ortasahası: Mert
Maçın Forveti: Hüseyin
Maçın Golü: Hüseyin
Maçın Centilmeni: Barış