Hürriyet Sonradan Açıldı!

Gecenin ilk maçında Hürriyet Fc ile Alkolik Bilbao takımları karşı karşıya gelirken maçın başından sonuna kıyasıya çekişme içinde geçen maçta kazanan son bölümlerde bulduğu gollerle Hürriyet Fc olduğu ve genç ekip yükselişini sürdürdü.
Maçtan Notlar :
Hürriyet Fc takımı maçın başlarında skor üretmekte zorlansa da peş peşe gollerle skor avantajını elde etti. İlk yarıya önde giren ekip 2. yarıda yediği gollerle bocalasa da son bölümlerde gelen gollerle sahadan farklı galibiyetle ayrıldı. Hücum hattında yetenekli isimleri kadrosunda barındıran ekip bu oyunculara skora giderken çok da zorlanmazken savunmada yapılan hatalarla çok gol yediler, belki de bu yüzden maçın son bölümlerine kadar maç ortada gitti. Atılay 4 gol 1 asistlik performansıyla yıldızlaşırken Emre ve Sercan da maçı 2 şer golle tamamladılar.
Alkolik Bilbao maça aslında iyi başlamasına karşın skor üretmekte çok zorlandı ve birçok net pozisyonu cömertçe harcayınca öne geçme şansını ilk yarıda defalarca değerlendiremedi. 2. yarıda buldukları gollerle maça ortak olsalar da yine kaçırılan goller öne geçme şansını yitirmelerine sebep oldu ve sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. Bugün Aydın kalesinde olsaydı bu kadar gol yemezlerdi ve maça ortak olabilirlerdi diye düşünüyorum ki bu da mağlubiyette önemli bir etken oldu. Muhammed 5 golüyle geceye damgasını vuran isim olurken kesinlikle takımda olmasın gereken bir oyuncu olduğunu gösterdi, Doğan da orta alanın çalışkan isimlerindendi.
Maçın Adamı: Atılay
Maçın Gümüş Adamı: Muhammed
Maçın Defansı: Emre
Maçın Ortasahası: Atılay
Maçın Forveti: Muhammed
Maçın Golü: Atılay
Maçın Centilmeni: Sedat