Hürriyet Fk Ter Attı!

Günün tek maçında Mavi Köşe takımı ile Hürriyet Fk takımları karşı karşıya geldi. İki takımında istekli oynadığı maçta düğümü ilk çözen ve sonrasında bir türlü ipi bırakmayan taraf Hürriyet Fk maçtan farklı galibiyet alarak ayrılmayı başardı.
Kazanma Faktörleri
Kalesinde Selim ile maça başlayan Hürriyet Fk takımında savunma hattı Görkem ve Alp dikkat çeken isimler oldu. Görkem ve Alp Rakip atakları önde karşılayıp takımın hücuma hızlı çıkmasında etkili oldular. Hücumda ise Atalay , İbrahim ve Semih adeta rakip kaleyi abluka altına aldı. Özellikle İbrahim hücuma defanstan alarak çıkardığı toplar ile oldukça başarılı bir maç çıkardı. Atalay attığı dört gol ile Semih ise attığı üç gol ile gecenin yıldızlarından olmayı başardı. Dağınık oynayan rakip defansa etkili kısa paslarla daha da bozan takım farklı bir galibiyet alırken hiç zorlanmadı. Hürriyet Fk hücumda ki etkili görüntüsü ile ilerleyen zamanlar için olumlu sinyaller verdi.
Kaybetme Faktörleri
Mavi köşe takımı bugün konsantrasyon ve iletişim problemi çeken taraf oldu. Kalede Tugay istekli başladığı maçta önünde oynayan oyuncuların Rakip hücumla kendisini baş başa bırakması sonucu bir müddet sonra maçtan koptu. Mavi Köşe defansını ise Gökhan , Hakan ve Semih oluşturdu. İyi bir görüntü sergileyemeyen defansta skora katkı olarak bir tek Semih faydalı olabildi. Semih Bir gol ve bir asistle oynadı. Mavi köşe Hücumu ise İsmail , Enes ve Mert oluşturdu. Hücumda istediklerini yapamayan bu üçlüden ikisi rakibin çok baskılı oynaması sonucu özellikle ikinci yarı geri çekilmek durumunda kaldı. Mavi köşe takımı şanssız günlerinde farklı bir mağlubiyet yaşamaktan kaçamadı.
Maçın Adamı : Atalay
Maçın Gümüş Adamı : Alp
Maçın Golü : İbrahim
Maçın Kalecisi : Selim
Maçın Savunması : Görkem
Maçın Orta Sahası : İbrahim
Maçın Forveti : Semih
Maçın Centilmeni : İsmail