HÜRRİYET FC SERİ PEŞİNDE!

Günün ilk maçında Hürriyet Fc ile Liverpool takımları karşı karşıya geldi. Maça Hürriyet takımı erken bulduğu bir gol ile öne geçerken Liverpool takımından Şahin santradan attığı gol ile skoru hemen eşitledi. İlerleyen dakikalarda Hürriyet takımı bir kez daha öne geçse de Liverpool takımı ilk yarının sonlarında baskısını arttırarak art arda bulduğu goller ile öne geçti ve ilk yarıyı Liverpool takımı 3-2 skor ile önde tamamladı. 2.yarının başında skor eşitlenirken Hürriyet takımı 2.yarının ortalarında öne geçip farkı açarken Liverpool takımı maçın son anlarında farkı azaltmayı başarsa da Hürriyet Fk takımı maçı zor da olsa 6-5 skor ile kazanmayı başardı.

Kazanma Faktörleri
Maça oldukça etkili başlayan Hürriyet Fc takımı erken bulduğu gol ile öne geçmeyi başarırken ilk yarı 2 kez öne geçse de Şahin’i durduramayınca ilk yarıyı geride tamamladı. 2.yarı baskısını arttıran ekip rakibi karşısında çok zorlansa da galibiyete ulaşmayı başardı. Kalede görev alan Bahoz çevikliği ile fark yaratırken sadece Şahin’in şutlarına çözüm bulamadı. Savunmada rakibe nefes aldırmayan ekip rakibi ceza sahasının içine sokmazken uzaktan atılan şutlara engel olamadı. Savunmada görev alan Baver yaptığı kritik müdahaleler ile rakibin çoğu atağını keserken Şahin’e özel önlem alarak rakibi durdurmayı başardı. İleride topu çok iyi çeviren ekipte Sercan oyun görüşü ile fark yaratırken attığı akıl dolu paslar ile dikkat çekti. Emre attığı 2 gol ile bitiriciliğini konuştururken Atilay ise maçın kaderini çizen isimdi. Top hakimiyeti çok iyi olan Atilay takımını çok iyi yönlendirirken tekniği ve zarif hareketleri ile rakiplerini çok kolay egale etti. Rakibi karşısında oldukça zorlanan Hürriyet takımı zor da olsa galibiyete ulaşmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri

Maça kalelerinde şok bir gol yiyerek başlayan Liverpool takımı sonrasında çok iyi bir reaksiyon göstererek beraberliği sağlasa da tekrar geriye düştü ama oyun disiplininden kopmayan ekip ilk yarıyı önde tamamlarken 2.yarı bir türlü skor üstünlüğünü koruyamadı ve yenildi. Kalede görev alan Arif bir çok güzel kurtarışlara imza atsa da yediği bir kaç golde çok basit hatalar yaptı. Savunmada çok fazla yıpranan ekipte çoğu oyuncu ne yaptığını bilmezken savunmada görev alan Adem rakibe tekte dalması nedeniyle çok kolay geçildi. Hücum bölgesinde bir çok yetenekli ayağa sahip olan ekipte Ferdi bitmek bilmeyen enerjisi ile dikkat çekerken Enes ise forvette elinden geleni yaparken attığı goller ile takımını sırtlamaya çalıştı. Şahin ise maçın en çok dikkat çeken isimlerinden biriydi. Uzaktan kaleye adeta füze yollayan Şahin sol ayağı ile Roberto Carlosu andırırken rakibi oldukça zorladı. Takımı adına her şey yapan Şahin mükemmel bir performans sergilese de performansı yenilgiyi engelleyemedi.

Maçın Adamı:Atilay
Maçın Gümüş Adamı:Şahin
Maçın Golü:Şahin
Maçın Kalecisi:Bahoz
Maçın Savunması:Baver
Maçın Orta sahası:Atilay
Maçın Forveti:Şahin
Maçın Centilmeni:Enes