Hungamekspor Galibiyetle Başladı!

Ligin yeni takımı Hungamekspor la Papazçeşme Sk takımlarının mücadelesinde Hungamekspor 2. yarıda bulduğu gollerle maçı 3 1 lik skorla kazandı ve lige galibiyetle başladı.
Hungamekspor maça iyi başlarken maçın genelinde özellikle savunma anlamında çok iyi bir maç çıkardı ve rakibe çok da fazla net pozisyon vermedi. 2. yarıda rakip savunmada buldukları boşlukları çok iyi 2 ye 1 lerle değerlendiren ekip güzel organizasyon golleriyle maçı kazanmasını bildi. Savunma anlamında rakibe göz açtırmayan ekip orta alanda da iyi mücadele etti ve Emrah’ın bitiriciliği ile golleri buldu. Emrah 3 dakikada attığı 2 golle maçı koparan isim olurken orta alanın bir diğer başarılı ismi İbrahim de diğer gole imza atan isim oldu.
Papazçeşme Sk takımı maça iyi başlasa da istedikleri pozisyonları bulamadılar. Orta alanda ve savunmada iyi mücadele eden ekip devreye 0 0 lık eşitlikle girse de 2. yarıda gol için yüklendikleri sırada savunmada verdikleri boşluklarla kalelerinde goller gördüler ve sahadan hiç de beklemedikleri bir skorla ayrıldılar. Kötü bir futbol oynamadılar ve genel olarak iyi de mücadele ettiler fakat pozisyon bulmakta zorlanmaları maçı kazanamamalarına sebep oldu.