Hobby’den Kritik Galibiyet……

Hobby Fc 7-5 SATICILAR
Cesse ligine Yeni katılan SATICILAR takımı genç ve dinamik bir oyunculara sahip
Maçın başlama düdüğü ile birlikte deneyimli takım olan Hobby FC topa sahip olan takımdı. İlk golü bulanda Hobby FC oldu sonrasında topu karşıya kaptırınca kalesinde gol gördü ve skor eşitlendi golün şokunu atlatamayan Hobby FC bir gol daha gördü ve geriye düştü.
Deneyimli takım olan Hobby onurun orta saha daki müthiş performansı ile takım arkadaşlarına attığı güzel paslar meyvesini verdi ve golü buldula durumu 2-2 ye getirdiler.
İki takımında mücadelesi gayet iyiydi be güzel kaliteli bir maç oluyordu topa daha fazla sahip olan Hobby 18.ci dakikada Olcayın çok güzel vuruşu ile öne geçti.
Hemen santradan 2 dakika sonra kalesinde bir gol daha gördü. Hücumda fazla oyuncu ile gidince bunun cezası kesildi ve skor 4_3 geriye düştü. İlk yarının sonuna doğru sametin golüyle berabere girdi her iki takımda.
İkinci yarı ise rakibine göre daha istekli ve diri olan takım Hobby FC Olcayla tekrar öne geçmeyi başardı kazanmayı istediğini oyunu ile gösteren Hobby FC kaleciden dönen topu emrah ağlara göndererek farkı 2 ye çıkardı.
Rakibine ilk yarıya göre şans vermeyen takım skoru Onurun golü ile 7-4 e getirdi
Maç bitimine yakın kalesinde gol görmesine rağmen kazanmayı bildi.
SATICILAR da ise yeni takım olmasına rağmen bize ilerleyen haftalarda güzel futbol izleteceği kesin gözüyle bakıldı.
Tecrübeli rakibi karşısında maçın başında geriye düşmesine rağmen Selçuk’un kendi sahasından şutu ile harika bir gol atarak rakibine göz dağı verdi.hemen arkasına kontra atağa güzel çıkan SATICILAR Fatih’le öne geçmeyi başardı fakat uzun sürmedi ve karışıklık gecikmedi.
Golün verdiği moralle yine aynı atakla aynı yerden Fatih kendi adına 2. Ci takımı adına 3 golü atmayı başardı ve farkı 2ye çıkardı.
Takımın birbiri ile uyumu gözden kaçmadı fakat rakibi tecrübeli olunca peş peşe kalesinde goller gördü ve 4-3 geriye düştü . Sonrasında Levent’in kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu doksana göndererek durumu 4-4e getirdi. İlk yarı bu skorla bitti.
İki takımında mucadelesi okadar yüksektiki ilk yarı kimin kazanacağı hiç belli deildi. İkinci yarı başladığında rakip daha hızlı başlayınca kalelerinde peşpeşe goller bulunca fark 3 e çıkarak 7-4 e geldi. Maçın sonuna doğru Selçuk’un golü ile maç 7-5 tamamlandı.
SATICILAR takımı bize Güzel futbol izlettirdiği için teşekkür eder birdahaki maçlarında başarılar dileriz
Maçın adamı:Olcay
Maçın kalecisi:Fırat
Maçın defansı:Olcay
Maçın ortasahası:Onur
Maçın forveti:Fatih
Maçın golü:Selçuk
Maçın centilmeni:Emrah
Maçın skorerleri:
Olcay 2 gol
Samet 2 gol
Onur 2gol
Fatih 2 gol
Selçuk 2 gol

 

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.